måndag 15 september 2014

Nailvinyls!

Jag misstänker att mer än jag sett manikyer här och där och även läst om Nailvinyls. Jag blev väldigt nyfiken och häromdagen fick jag hem lite olika av dom här mallarna.

Jag satte igång på en gång att testa och måste ju säga att det här var ju superkul. Lätta att använda, lätta att få bort och vad massa roligt man kan göra med dom.

I det här fallet så hade jag Depend 426 i botten satte på Nailvinyls i Chevron mönster och målade ett lager med A-England Excalibur över. Innan det lacket hade torkat plockade jag bort vinylerna och vips så har man en helt ny och fräsch manikyr.

Jag har ett lager med The Shining över också. En sak är säker det här kommer jag leka med fler gånger och det är inte omöjligt att det blir en ny beställning rätt som det är.
 I suspect that it's more than me that has seen manicures made with the help of Nailvinyls and also read about it here and there over the net. I was very curious about this and the other day my shipment was in my mailbox.

I started trying them right away and I have to say that it's so much fun. Easy to use, easy to remove and just think of all the combinations you can do with these. 

In this manicure I have Depend 426 as the base, chevron nailvinyls was added and a layer of A-England Excalibur over that. The vinyls was removed before Excalibur was dry and here comes your new and fresh manicure. 

I have a layer of The Shining on top as well. One thing is for sure I will continue to play around with these and you never know there might be a new order from me for more of these. 

8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!