torsdag 11 september 2014

GOT Polish Challenge - Ignored for too long

Nu är det ett tag sedan jag var med på GOT Polish Challenge. Utmaningen som faktiskt går ut på att ge sina redan använda lack lite ny kärlek. Men just den här manikyren passade så himla bra in på dagens tema som är: Ignored for too long. Alltså ett stackars lack som man vet står där i lådan, man har använt det innan, man vet att man gillar det, men ändå står det och samlar damm. 

I söndags visade jag min något kladdiga watermarble, jag bestämde mig rätt snabbt att den skulle bort, men ringfingret både på höger och vänster hand blev ju riktigt bra så det fick vara kvar och istället plockade jag fram ett av mina allra första lack jag köpte när min lackgalenskap började på för snart tre år sedan i ett köpcenter i Malmö som jag förgyllde övriga naglar med. 

Jag hade varit och fått manikyr för första gången på ett sånt där ställe som jag nu lärt mig kanske inte ger världens bästa kvalité, men jag var nöjd. Jag hade alltså inte gjort någon förlängning eller förstärkning utan bara fått nagelbanden fixade, naglarna filade och ett snyggt lila lack. Faktum är att jag var som förtrollad. Sådana där naglar ville jag ha hela tiden från och med nu. Jakten på det perfekta lila lacket hade börjat..

Nu var ju problemet att jag inte visste vad lacket jag hade på naglarna hette. Nu så här i efterhand är jag rätt säker på att det var ett Zoya eller OPI. I alla fall så köpte jag på mig liknande lila som jag hittade på Kicks, HM och Maxi och just Razzle Dazzle från HM var ett av dom allra första. 

Razzle Dazzle är ett lite rödtonat relativt mörkt lila skimmerlack som är bra att måla med och jag tror att det bara är två lager på bilderna och överlack på det. Den här manikyren tog jag bort igår kväll och jag har älskat den. Hoppas ni också tycker den är fin.


It's been awhile since I participated in the GOT Polish Challenge. The challenge that whos purpose is to give already used polishes some new love. This particular manicure fit so well into today's theme that is: Ignored for too long. 

Last Sunday, I showed my slightly messy water marble, I decided quite quickly that I would take it off, but the ring finger on both hands had worked out nicely so I saved it on those fingers and instead I picked up one of my very first polishes I bought when my polish mania began almost three years ago in a shopping center in Malmö and painted my other fingers with that. 

I had been given a manicure at a salon for the first time at one of those places that I now learned might not provide the best quality, but I was satisfied. I didn't get any extension or gel nails no, only got my cuticles fixed, nails filed and a neat purple polish. In fact, I was enchanted. It was then and there that I decided that I wanted my nails to look like that all the time fron now on. The hunt for the perfect purple polish had started .. 

Now the problem was that I didn't know what the polish they had used was named. Now in retrospect, I'm pretty sure it was a Zoya or OPI. In any case I bought all kinds of purple polishes that I found on Kicks, HM and Maxi and Razzle Dazzle from HM was one of them first. 

Razzle Dazzle is a little reddish relatively dark purple shimmer polish that is good to paint with and I think there are only two layers in the pictures and top coat on it. I removed this manicure last night and I have loved it. So happy with this one and I really hope that you will like it too.


12 kommentarer :

 1. Smart att spara en nagel! Den passar jättebra ihop med det lila lacket :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! H&M gör fina lack faktiskt, med bra kvalite :)
  Water marbling har jag inte vågat testa mig på än

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kladdigt men kul! HM har faktiskt väldigt mycket fina lack, men jag brukar liksom ha en tendens att glömma bort det emellanåt.

   Radera
 3. Härlig färg på lacket, gillar att du sparade marblen som accentnagel också :)

  SvaraRadera
 4. Underbar lila och listigt att spara de mest lyckade naglarna som accentnaglar. Bra tips rent generellt, accentnaglar är alltid så snyggt också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Accentnaglar gör så himla mycket. Tycker man lacket är lite trist så blir det oftast mycket mer liv i manikyren på det här sättet och det går ju att göra på så enormt många olika sätt.

   Radera
 5. What a gorgeous purple, it almost glows - I'm glad is isn't ignore any longer ;)

  SvaraRadera
 6. Väldans snyggt :) Hade helt glömt hur snyggt det HM lacket är, kanske får ta och rota fram det någon dag då

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man glömmer ju lätt dom där flaskorna man haft lite längre för att det hela tiden kommer nya mer lockande. Synd tycker jag.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!