lördag 27 september 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Models Own Magpie

Hoppas ni har en skön lördag, det har jag i alla fall! Har plockat undan lite med en god bok i högtalarna. Älskar ljudböcker!

Förra veckan så röstade ni fram Models Own Magpie som det lack som ska visas idag och nu sitter jag här med detta på naglarna.

Själva grundfärgen i lacket är lite mörkare mintgrön. En jättefin färg och sen är det packat med svarta inte glitter direkt utan mer svarta grejer som ska göra att det här ska likna dom fågelägg som är lite spräckliga. Det var smidigt att lacka med och jag tyckte att två lager räckte. Ett lager med The Shining har jag på också.

Men, nu kommer vi till något som inte riktigt förväntat mig. Jag hade nämligen trott att jag skulle tokälska det här lacket, men det gör jag inte. Jo, det är ett kul lack och egentligen så tycker jag det är snyggt, men jag är bara inte alls sugen på den här typen av lack just nu. Tror att det är problemet. Hade jag lackat med den en varm sommardag kanske jag hade känt på ett helt annat sätt.

Nåja, tur man har ett eller två andra lack att byta till ;) Glöm inte att rösta fram nästa veckas lack som jag förutspår blir grönt.. Tack tjejer i födelsedagsgruppen för att jag får använda er som slumpgenerator.


Hope you  all have a nice Saturday, I sure have! Been cleaning up a bit with a good book on the speakers. I love Soundbooks! 

Last week you voted for Models Own Magpie to be swatched and here I am with that on my nails. 

The basecolor of this is a bit darker mintgreen. A really nice color that is packed with black.. not glitters but more black things that is supposed to make this look like one of those bird eggs that is speckled. It was easy to apply and two layers was enough. I also have a layer of The Shining Top Coat on. 

But.. here's the thing. I thought I would love this polish, but I don't. I was so sure about that and now I sit here and feel a bit disapointed. It's a fun polish and it's not that I don't think it's pretty good looking it's more that I just don't feel like wearing this kind of polish right now. I think that is the problem. If I had worn this a hot a sunny day in July things might had been different. 

Well, lucky me that actually have one or two more polishes to change too instead ;) Don't forget to vote for next weeks Readers's Choice. I send a thank you to the girls in my Birthday group that I used as random number generator. 

9 kommentarer :

 1. Det här lacket ser ju jätte coolt ut och färgen är så snygg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget fel på lacket alls och ju längre jag hade det på naglarna desto bättre tyckte jag om det. Var nog inte riktigt sugen på att bära det just nu.

   Radera
 2. It's a really pretty - I love the base color :)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt!!! Så synd att du inte gillade den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag var nog lite besviken på mig själv. Nu blev jag ju lite bättre kompis med det framåt kvällningen, men ingen favorit.

   Radera
 4. Jag tyckte detta var fint :) Inte alls likt så många andra lack, ska nog titta efter detta när jag är i England

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns ju en hel kollektion med bl.a det här lacket. Tror du skulle gilla dom.

   Radera
 5. Det här är jättefint, jag har den här och den blå i samma serie, men håller med om att färgen kanske gör att man inte är så sugen att bära det just den här årstiden.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!