måndag 8 september 2014

Blå Måndag - HM Come Along With Me

Vet inte när jag var med på Toves Blå Måndag senast, men idag fick jag ihop med i alla fall.

Lacket jag tänker visa heter Come Along With Me och är från HM. Jag tror att det här är ännu ett lack som jag hittade i 10 kronors högen förra sommaren, men jag är inte helt säker.

Det jag är helt säker på är att det här är lite skarpare blått mot teal i verkligeheten än på bilderna och att det är ett riktigt tjusigt lack. Jag såg inte att det faktiskt finns lite skimmer i det förrän jag hade det på naglarna.

Lacket var smidigt att måla med och täcker på två lager. Jag har ett lager The Shining från Gloss n' Sparkle över också. Ett mycket lovande topplack må jag säga. I don't know when I participated in Toves Blue Monday last time, but today I finally got it together again.

The polish I will show you is Come Along With Me from HM. I think that this might be another of the polishes from HM that I found in a sales basket for only 10 SEK, but I'm not totally sure. 

What I am sure of is that this is a bit sharper blue almost teal colored in the reality than on my pictures and that it is a very very pretty polish. I didn't notice that this had shimmer in it until it was my nails acutally. 

The polish was easy to apply and covers in two layers. I also have a layer of The Shining topcoat from Gloss n' Sparkle on top. A very promissing topcoat I must say. 

8 kommentarer :

 1. I agree, it is very teal leaning - and what a pretty shimmer it has!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I was so surprised with that. It didn't show at all in the bottle.

   Radera
 2. Har också detta och misstänker starkt att jag också plockade det från 10krlådan. Det är ett fint lack och en härlig bas till nail art. :P

  SvaraRadera
 3. Fyndade åxå mitt för 10kr och det är det helt klart värt, snyggt är det

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!