söndag 7 september 2014

Nailart Sunday - A Night In Vegas Marble!

Helt ärligt funderade jag på att skippa att visa den här manikyren. Den är faktiskt mycket finare i verkligheten än på bild kan jag säga.

Jag är inge bra på att göra Watermarbles, men den här gången blev flera fingrar faktiskt helt ok. Speciellt på högerhanden som jag inte fotar. Det värsta med det hela är i alla fall all rengöring och jag tyckte jag rengjort rätt mycket, men allt syns när man tar bilder sen.

Nå i alla fall. Jag har använt mig av lacken från Pipe Dream polish kollektionen A Night In Vegas. Detta efter inspiration från Emma som hade gjort det för någon vecka sedan. Och jag måste ju säga att det var dom bästa lacken jag testat till marbling hittills i alla fall.

Så håll till goda med en något kletig, men ändå rätt kul manikyr för veckans Nailart Sunday.


To be honest with you. I thought about not showing this manicure at all. It is much nicer in reality than on photos. I promise!

I'm not good on doing watermarbles, but at least this time several nails turned out pretty good. Especially on the right hand that I don't take photos of. The worst thing about marble is still all the cleaning up and I thought I had done quite some clean up until I saw the photos. 

Well, anyway I have used polishes from Pipe Dream Polish collection A Night In Vegas. This after getting inspiration from Emma who showed a marble a couple of weeks ago. And I do have to say that this is the far best polishes I used for marbling so far. 

So ignore the mess and enjoy my contribution for this Nailart Sunday.

15 kommentarer :

 1. Fint! Härligt med så knalliga färger i en marble!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också att det blev lite sting i det.

   Radera
 2. Jag fattar inte att du kan få det så där, mitt blir blahablaha. Härliga färger. Ringfingret sååå snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om ringfingret. Det gillar jag också.

   Radera
 3. Vilken härlig marbling! Underbara färger också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgerna är kanon och vissa delar av marblingen blev ju bra.

   Radera
 4. Snyggt och massa härlig färger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag ska ge mig på dom här färgerna igen till marbling.

   Radera
 5. Ringfingret är kanon och jag älskar det dubbla mönstret som blivit på långfingret:) känner inte alls igen märket eller kollektionen, får nog kolla in det närmare känner jag.

  SvaraRadera
 6. so nice and colorful!!!! i didn't even notice the 'leftovers' from cleanup, your mani looks so great!

  SvaraRadera
 7. I think this is bold, bright, fun and gorgeous, so I'm glad you posted it!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig och färgglad manikyr! Ringfingret blev ju superbra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om alla hade sett ut som ringfingret, då hade jag nog aldrig tagit bort den här manikyren!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!