torsdag 25 september 2014

GOT Polish Challenge - Brown

Jag visste direkt vilket lack jag ville visa i denna omgångens sista GOT Polish Challenge när temat var brunt.

Brunt är absolut inte min favoritfärg. Varken på lack eller något annat, men det finns ett lack som jag faktiskt längtat lite efter att plocka fram. Ett lack som jag inte visat sen någon gång tidigt 2012 och som passar in perfekt på temat och ändå är ett lack som jag och många med mig älskar.

Lacket är Warm & Fozzie från OPI. Jag skulle nog vilja påstå att det här kommer från en av OPI:s mest hypade och också en väldigt bra kollektion, nämligen The Muppets collection som kom ut som julkollektion 2011.

Warm & Fozzie är i och för sig ett brunt lack, men det finns så mycket koppar, guld, lila och faktiskt grönt i det också att det ser helt underbart ut på naglarna. Lite skirt är det, men tre lager täcker och jag kan liksom inte låta bli att skämmas lite över att min flaska enbart är använd en enda gång innan.

Sen bestämde jag mig för att faktiskt ta fram och använda lite av alla nailart grejer som jag har liggande så det fick bli lite guldnitar också för att stärka lyxkänslan i lacket.
I knew immediately which polish I wanted to show in this rounds last GOT Polish Challenge where the theme is brown. 

Brown is certainly not my favorite color. Neither on polishes or anything else, but there is a polish that I actually have been longing to use for a while now.  A polish that I have not shown since sometime early in 2012 and that fits in perfectly with the theme and still is a polish that I and many others love. 

The polish is Warm & Fozzie from OPI. I'd like to say that this comes from one of OPI's most hyped and also a very good collection, namely The Muppets collection that came out as Christmas collection 2011. 

Warm & Fozzie is in itself a brown polish, but there is so much copper, gold, purple and green in it that makes it look amazing on your nails. A little sheer,  but three layers makes it cover and I can not help but feel a little ashamed that my bottle is only used one time before. 

I also decided to actually use some of my nailart stuff that I have lying around so I did put some goldstuds on to strengthen the luxury feeling of this polish.

12 kommentarer :

 1. Sååå snyggt!!!
  Brunt har blivit lite av en favorit här (oxå) så ja detta är verkligen snyggt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brunt är ju ingen favorit hos mig, men det här lacket älskar jag.

   Radera
 2. Det är ett underbart lack. Och ja, The Muppets-kollektionen var grym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kom ju den där hösten när det gick upp för mig hur kul det var med lack. Tror det är därför delvis som jag älskar den kollektionen.

   Radera
 3. Jättefint lack och det blev ju toppen med nitarna till :)

  SvaraRadera
 4. Det blev jättefint hela alltihopa :D Själv har jag inget emot brunt på varken naglar eller kläder eller skor :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir lite sugen på att köpa bruna skor faktiskt. Borde komma bort från svart överallt träsket.

   Radera
 5. Supersnyggt lack! Jag har svårt för brunt också, men mitt KIKO 374 går varmt här hemma ändå, så användbart med annat än svart till nailart! Denna ligger ganska nära den färgskalan jag upplever att du brukar gilla dock, de rejält skimriga orangea lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då måste jag kolla in det där Kiko. Ska ju till Berlin snart :) Och ja du har rätt i att det här går in i färgskalan jag gillar.

   Radera
 6. Vackert och nitarna var verkligen pricken över i

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!