söndag 25 maj 2014

Nailart Sunday - EU Val (EU Election)

Trött, tröttare och Helena det är ungefär så det känns idag. Nåväl, det är Mors dag och även EU-val dag. Mors Dag firas med att till största delen vara själv hemma när dom andra är och roar sig. Rösta det ska jag absolut göra senare idag.

Idag är det ju också Nailart Sunday och temat för dagen är inte helt oväntat EU-Valet. Jag hade världens bästa idé som jag skulle fixa med lite stamping. men för en gång skull så gick det rakt åt pipsvängen så manikyren åkte av fortare än kvickt.

Fick tänka om och gjorde istället något väldigt enkelt, men kul i alla fall. Det blev helt enkelt en skittle i vissa av partiernas färger. Vilka partier det är kan ni ju roa er med. För även om flera partier har grönt, rött och blått så har dom faktiskt lite olika nyanser på sina färger.

Lacken jag har använt mig av är: Zoya Pinta, YSL Rouge Sublime, L.A Girl Disco Brites Deejay, China Glaze Starboard, China Glaze Heart Of the Matter. Det är två lager av alla och ett lager Poshé över.


Tired, even more tired and most tired is Helena that's about how it feels today. Well, it's Mother's Day here in Sweden and even EU election day. Mother's Day is celebrated by being home alone when the others are out enjoying themselves. Vote, that is certainly something I will do later today.

Today it's also Nailart Sunday and the theme of the day is not surprisingly the EU elections. I had the best idea that I would fix with a little stamping, but for once, it went totally wrong when I did the stamping so the manicure was taking off really fast. 

Had to start thinking of ideas again and decided to do something very simple instead, but fun anyway. It was simply a skittle in some of the Swedish political parties colors. 

The polishes I am using is : Zoya Pinta , YSL Rouge Sublime, LA Girl Disco Brites Deejay, China Glaze Starboard, China Glaze Heart Of the Matter. There are two layers of all and a layer of Poshe over.

8 kommentarer :

 1. Oj klurigt, jag skulle gissa på Piratpartiet, Socialdemokraterna, Folkpartiet, Miljöpartiet och Vänsterpartiet :) Färgerna är riktigt fina ihop :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra gissat, Piratpartiet, Socialdemokraterna, Moderaterna (deras gamla färg insåg jag lite sent), Centern och Feministiskt Initiativ.

   Radera
 2. Jag gissar på..... Piratpartier, socialdemokraterna, kanske, ja kanske Folkpartiet, Centerpartier och Feministiskt Initiativ, för jag tycker den där rosa-ish färgen är väldigt lik den de har på hemsidan!

  SvaraRadera
 3. Snyggt med skittle. Hm, det blå är väl moderaterna och det gröna centern, det röda sossarna. Sedan är jag lite lost måste jag erkänna... :)

  SvaraRadera
 4. Oj det var inte helt lätt men jag skulle nog tro att det är Piratpartiet, Socialdemokraterna, Folkpartiet, Centern och FI.
  Tycker det lätt som ett ganska skönt sätt att fira mors dag, alldeles ensam och få göra det en vill. Jag hade valt det framför allt ogräs jag suttit och rensat hela dagen;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rensa ogräs hade ju jag gärna sluppit också förstås, men jag var liksom sugen på att hitta på något.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!