söndag 18 maj 2014

Nailart Sunday - Tulips for a Lucky Lady!

Idag är det Nailart Sunday igen! Jag misstänker att ni precis som jag sett många inlägg senaste tiden med något som heter Lead Light Stamping. Det innebär att man stämplar ett motiv som man sedan fyller i med väldigt skira lack så att det ska efterlikna målade glasfönster.

Jag blev grymt sugen på att testa detta och har till och med köpt hem ett helt sett med färger enbart för ändamålet från Mentality.

När jag fick hem dom häromdagen satte jag mig självklart på en gång och testade. För att dessutom se till att otestat och födelsedagslacken minskar så har jag HM Lady Luck på och sen har jag gjort en accentnagel med hjälp av Zoya Purity, mönster från MoYou London Pro 08. Färgerna kommer från Mentality Glaze Art Set och är Green, Yellow, Coral och Red. Jag har använt mig av en dottingtool för att liksom dutta dit färgerna i mönstret. Jag har även lagt ett lager Poshe över.

Jag är så grymt nöjd med både HM Lady Luck som lack och färg för det är väldigt vackert och täcker fint på två lager, men framför allt med min lilla tulpannagel.

Det är nästan så att jag inte vill testa igen, för hur ska man få det lika bra nästa gång!


Today is Nailart Sunday again! I suspect you just as I have seen many posts recently with something called Leadlight Stamping. This means that you stamp a design which you then fill in with very sheer polish so that it will imitate stained glass windows.

I was cruelly eager to try this and have even bought home a whole set with colors from Mentality only for this purpose.

When I got them home the other day, I sat done at once and tested. To further ensure that untested and birthday varnish reduces I have HM Lady Luck on and then I did an accent nail using Zoya Purity, pattern from MoYou London Pro 08. Colors come from Mentality Glaze Art Set and are Green, Yellow, Coral and Red. I used a dottingtool to kind of dabbing the colors in the pattern. I also added a layer of Poshe.

I am so totally satisfied with both HM Lady Luck as a polish because the color is amazing and and covers nicely in two coats, but especially with my little tulip nail.

It 's almost as if I don't want to test again, how does one get it as good next time!

27 kommentarer :

 1. Vad fint Helena!! Jag har just lagt en rejäl order hos Mentality och tog med några av de här seten också :) Ser ut som om det var ett bra beslut!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina blommor, det där är en metod jag måste testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart du måste testa! Himlans kul är det.

   Radera
 3. Det blev ju fantastiskt vackert! Häftig teknik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag nästan grät lite när jag plockade bort det här. Så himla nöjd.

   Radera
 4. Men åh! Hur fint som helst. Det här vill jag också testa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är superkul att hålla på med så det är klart du ska prova!

   Radera
 5. Men gud så läckert, det här MÅSTE jag ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu har jag visst väckt lite köpbegär igen ;)

   Radera
 6. Åh, det blev verkligen superfint!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad vackert! Det måste jag också testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är nog en av de manikyrer som jag är mest nöjd med någonsin faktiskt.

   Radera
 8. Jättesnyggt, imponerande!

  SvaraRadera
 9. Jag måste testa den här tekniken också. Jag har också sett det på några bloggar och är riktigt sugen på att testa det speciellt nu när jag ser hur fint det blev på dina naglar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer att göra super manikyrer med det här!

   Radera
 10. Jag förstår verkligen att du är nöjd, du har verkligen gjort en riktigt snygg manikyr :) Jag köpte OPIs sheer tints för att göra något liknande. Nu ska jag bara ta mig tid att göra det också :P

  SvaraRadera
 11. Så fint! Det perfekta motivet för leadlight verkligen!
  Har varit jättesugen på dena teknik sen den började dyka upp i AiS men har inte kommit dit ännu. Köper du Mentality via någon vän i USA (nyfiken för de skickar väl inte utanför USA)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en shippingadress i USA som jag tagit dom här igenom, men annars köper jag via Edgy Polish där det här settet också kommer att komma in så småningom.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!