måndag 18 mars 2013

Sation - Loudest Color

Sällan har ett namn på ett lack varit så passande som på just det här lacket!

Märket är Sation, en ny bekantskap för mig och namnet på lacket är alltså Loudest Color. Jag önskar nästan att ni hade sett min sons min när jag plockade upp det här från bubbelplasten. Han nästan ryggade lite grann. Hur kul som helst!

I lördags så dök solen upp och jag kunde inte låta bli att lacka om till det här och gå ut i solskenet och fota.

Det här är ett helt galet neon lack. Grönt, men så ljust att det kan misstas för att vara gult. Som en byggarbetarklädsel ungefär. Att försöka lägga det här på egen hand är inte att rekommendera, jag försökte, men gav upp. Istället blev det över Milani White On The Spot. Jag har tre lager, men det sista var riktigt onödigt. Jag ville bara testa vad som hände med färgen om jag la ett lager till. Inte mycket är svaret. Det räcker gott med två lager.

Jag gillade formulan på det här lacket. Mycket lättarbetat och torktiden var väldigt bra den också. Över allt har jag ett lager av Poshé.

Så mina vänner sätt på solglasögonen och dröm om en härlig varm dag på stranden.


It's not many polishes that has a name that is so fitting as this polish has!

The brand is Sation, a new acquaintance for me and the name of the polish is Loudest Color. I almost wish you had seen my son's face when I picked this up from package. He almost flinched a little. How fun is that!

This Saturday, the sun suddenly decided to show and I could not help myself. I had to repaint with this and go out in the sunshine to take pictures.

This is a crazy neon polish. Green, but so bright that it can be mistaken for yellow. As the cloth of a construction worker. To try to use this on it's own is not recommended, I tried, but gave up. Instead I put a coat of Milani White On The Spot underneath this. I have three layers, but the last was really unnecessary. I just wanted to try out what happened to the color if I added another layer. Not much is the answer. It is good enough with two layers.

I liked the formula on this polish. Very easy to work with and the drying time was very good as well. And a coat of Poshé over it all made it all look great.

So my friends put on your sunglasses and dream of a lovely warm day at the beach.

27 kommentarer :

 1. omg!!! this is just perfect neon polish!
  loove it!

  SvaraRadera
 2. Häftigt!!!
  Har "bara" 1 neon - rosa - änsålänge....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du måste ha mera neoner! Mer neon åt folket.

   Radera
 3. Sååå coolt, jag älskar neon och neongrönt är ju bara så läckert!!

  SvaraRadera
 4. Åhh, det där var verkligen lycka i en liten flaska!!

  SvaraRadera
 5. Wow this is loud! So loud I click on it. I looks like radiation!!!

  SvaraRadera
 6. Oh wow, that's a seriously loud polish. I love it!

  SvaraRadera
 7. Wow! Den här gillar jag! måste nästan ha ett jag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut. Tror du kommer att gilla det.

   Radera
 8. Namnet är perfekt för denna färgen - har den ochså i min ägen stash :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, äntligen ett lack med ett perfekt namn.

   Radera
 9. Åh wow! Det här är ett neonlack som får andra neonack att gå och gömma sig. VILL ha!

  SvaraRadera
 10. Oemotståndligt färgstarkt!

  SvaraRadera
 11. Underbart! Det här måste jag klicka hem!

  SvaraRadera
 12. Whoa, thatis one bright polish!!!! No wonder your son flinched hahaha :))

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!