tisdag 19 mars 2013

L.A Girl Magnetic Magnetic Field

Lacket är utskickat i recensionssyfte / This polish has been sent for me to review.

Lacket jag ska visa idag har jag fått skickat till mig från L.A Girl för att jag ska recensera det. Detta och ett par andra dök upp i min brevlåda igår. Hur kul är det inte att öppna ett paket där man inte har en aning om vad det är i?

L.A Girl Magnetic - Magnetic Field är faktiskt det första Magnet lacket jag provar. Har liksom hållt mig borta från den trenden, men nu var det dags för provkörning.

Formulan är helt suverän, superlätt att applicera. Vad jag har förstått så är det väl så med de flesta magnetlacken att dom ska täcka på ett lager och det gör även detta. Även om man då givetvis får ta ett ganska tjockt lager. Jag gjorde som så att jag målade en nagel i taget och höll sedan magneten så nära jag kunde utan att nudda nageln. Eller ett par gånger nuddade jag också så det blev en del ommålning.  Man fick vara ganska snabb med att göra mönstret så inte lacket skulle hinna torka för mycket.

Det här var ju faktiskt mycket roligare än vad jag hade förväntat mig, väldigt pilligt och även ganska svårt tyckte jag att få till mönstret. Jag tror dock inte att det berodde på magneten utan snarare på magnetföraren. Vissa naglar blev nämligen väldigt bra och vissa andra fick jag göra om ett par gånger.

Det jag tyckte var synd med själva magneten var att det inte fanns någon typ av kant som kunde satt stopp när man var på väg att komma för nära nageln. Alltså att den varit lite bredare med någon slags förhöjning i kanten. Jag tror det skulle underlättat lite. I alla fall kan jag absolut tänka mig att ge mig på det här igen. Har det blivit nästan helt bra en gång så borde det väl kunna bli super bra nästa gång!

Färgen då? Den gillar jag! Väldigt mycket faktiskt. Jag skulle vilja kalla den för teal färgad som då får ett ljusare turkosaktigt mönster när man använder magneten. Jag har valt att lägga ett lager med Poshé över.

Om man bor i USA kan man köpa dom här lacken direkt från  L.A Girl och för oss andra som bor på andra sidan om Atlanten så finns dom både hos Beautyjoint och Cherry Culture
Så här ser flaskan ut och på toppen sitter magneten, alltså förstår ni att den inte är så stor. This is how the bottle looks. The Magnet is on top of the cork so I think you can understand that it isn't that big. 
  Och så här ser då alltså magneten ut. And this is how the magnet looks!


The polish I will show today I have been sent to me from LA Girl for me to review. This and a few others showed up in my mailbox yesterday. It was like opening a birthday present. I had no idea what was in it.

LA Girl Magnetic - Magnetic Field is actually the first magnetic polish I try. I have kept away from that trend, but now it was time for a test drive.

The formula is quite superb, super easy to apply. What I have understood is that with most brands magnetic polishes is that they will cover in one layer and this definitly does so. Although as you might understand that is a thick layer. I painted one nail at a time and then held the magnet so close I could without touching the nail. Or I actually did once or twice so it was just to start over again. You had to be pretty quick to make the pattern so the polish dosen't get to dry.

This was actually a lot more fun than I was expecting, very fiddly and also quite hard, I thought to get to the pattern look ok. However, I don't think it was due to the magnet, but rather on the one holding the magnet. Some nails became really good and some others I had to remake a couple of times. 

What I thought was a shame with the magnet was that there was no type of edge that could put a stop when it was about to get too close to the nail. So if it had been a little wider with some kind of elevation on the edge it would probably be a bit easier to work with. In any case, I can definitely see me giving this another try. If it became almost good one time the I continue until it is really good. well be super good next time!

The color then? I like it a lot. I would call it teal colored, which then has a brighter turquoise attractive patterns when using the magnet. I have chosen to add a layer of Poshé over.

If you live in the U.S. you can buy this polishes directly from LA Girl and the rest of us who live on the other side of the Atlantic are able to buy this from both  Beautyjoint and  Cherry Culture


17 kommentarer :

 1. Snajsigt, men magnetiskt för mig är lite av testat och tröttnat. Som krackel-lacken ungefär. Väldigt fin färg dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är faktiskt väldigt fin, men jag kan hålla med om att magnetlack inte känns så intressant. Hade nog inte köpt något själv, men det var kul att testa nu när jag fick det skickat till mig.

   Radera
 2. Jag tycker det är snyggt! Läcker färg och cool magneteffekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev så mycket finare än vad jag förväntat mig.

   Radera
 3. Wow, när du visar hela handen ser det fantastiskt ut! Jag har inte riktigt fallit för magnetflugan, men nu blir jag sugen att testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag i ärlighetens namn erkänna att jag inte heller har gjort. Men det här var ju riktigt kul.

   Radera
 4. Snyggt och cool effekt! Blir nästan lite 3D!
  Den här stod jag och höll i i London, men jag köpte den aldrig... Attans! ;)

  SvaraRadera
 5. Fin färg =) Kul att du fick testa dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns jätteroligt att få prova sånt som man kanske inte köpt annars. Har ett neonlack och ett dottingset att testa också.

   Radera
 6. It's looking great :)
  I prefer the magnets with a "saddle" the you rest on the nail bed area, less accidents LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saddle that was the word I was looking for!! I think this would have worked better with that as well.

   Radera
 7. jag är avundsjuk på alla som lyckas få till det med magnetlacken. Mina naglar är för välvda så jag får bara lite mönster precis i mitten av nageln:(
  Kombinationen av färgerna ser jättefin ut med det mörka och ljusa turkosa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite knepigt måste jag säga. Mina naglar är också ganska välvda så ute i kanterna var det svårt att få till det.

   Radera
 8. I just love magnetic polishes!! I really wish more people were into it. Really sucks about the lack of the notch on the magnet, it must have been hard not to get the magnet to close to the nail but close enough to get the effect!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!