fredag 15 mars 2013

Holofredag - Nubar Reclaim

Så blev det då fredag igen. Ser fram emot en ganska lugn helg. Får nog försöka få med gubben och titta ut kakel till badrummet som är i stort behov av renovering.

Kerstins holofredag firas denna veckan med hjälp av ett lack som var ett av mina första holo lemmings faktiskt. En så härligt grön färg och fina om än inte superstarka regnbågar är svårt för mig att motstå.

Vad pratar jag om för lack då? Jo, självklart är det Nubar Reclaim, kan man kalla ett lack för en holoklassiker? Jag tänker i alla fall göra det och jag tycker att det här lacket är en klassiker i sammanhanget. Många har det, många vill ha det och jag tror faktiskt att de flesta som redan är ägare av ett är nöjda att det finns i samlingen.

Lätt att måla med, torkar utan problem och täcker på två lager. Ett lager Fast Forward över så är det klart!

Är det någon som förresten har erfarenhet av Nubars Ridgefiller eller topcoat? Är nyfiken på att testa dom.Friday again! Looking forward to a relatively quiet weekend. Will probably try to get the old man with me to town and look out tile for the bathroom that is in great need of renovation.

Kerstins holofriday will this week be ​​celebrated with a polish that actually was one of my first holo lemmings Such a lovely green color and fine if not super strong rainbows is hard for me to resist.

What polish am I talking about then? Well, of course it's Nubar Reclaim, can you call a polish a holoclassic? I will do that in any case and I think this polish is a classic in the context. Many people have it, many want it and I actually think that most people who are already are owners of it is satisfied that they have it in their collecctions.

Easy to apply, dries easily and covers in two coats. A layer of Fast Forward over and you're done!

Is there anyone who by the way has experience of Nubars Ridge Filler or topcoat? I'm curious to try them.

27 kommentarer :

 1. Det är faktiskt himla fint,älskar den gröna färgen. Men jag känner inget ha-begär. Kanske är det för "uttjatat"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske har du sett det lite för mycket för att det ska locka.

   Radera
 2. Jättefint lack,men jag är faktiskt en av dem som inte har det.

  Du efterfrågade Nubars Top Coat,jag har Nubar Diamont Seal & Shine, tycker det är okej. Det luktar hemskt äckligt men ger en hårdare yta än Seche. Glansen är bättre hos Seche tycker jag,men visst värt att prova. Vissa lack funkar ju inte så bra med Seche så då är det bra med en backup,och den här är okej som sagt :-)Nubars överlack drar inte med sig färgen på lacket så som China Glaze kan göra,så jo ska jag ha ett annat överlack än Seche,så plockar jag fram Nubar!!! Blev det rörigt så förlåt mig för det,jag är ubertrött idag!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste nog ta och testa vad jag tycker om Diamont.

   Radera
 3. Så snyggt och jag VILL ha :)

  SvaraRadera
 4. Det är ju bara såååå snyggt och en underbar grön färg, vill absolut ha!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar Nubars topcoat Diamont Seal & Shine. Snabbtorkande i nivå med Seche Vite och en mycket mer giftfri formula än SV.

  Det roliga är att det här var det första hololacket jag köpte när lacknörderiet tog fart på riktigt. Då hade jag inte alls fattat att det var en klassiker, visste inte ens vad holo var. Så jag lyckades pricka in shoppingen ganska bra då.

  Himla snygga bilder du fick på detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är saken biff, när överlacksförrådet tryter blir det Nubar!

   Radera
 6. One of my first holo's and I still love it!!

  SvaraRadera
 7. Reclaim är en riktig klassiker. Så vacker!

  SvaraRadera
 8. Jag håller med om att det här är en klassiker, jag är glad att jag skaffade det här till slut! Det är en härlig grön färg!

  SvaraRadera
 9. Har inte reclaim men skulle väldigt gärna vilja ha. Men tror att den är lite för dyr av vad jag kollade förut, typ 200 såg jag den för men å andra sidan kanske jag inte sökte nog aktivt. Tror den kommer förbli en oköpt lemming..kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beautybay har den för under 70 kr :)

   Radera
  2. Jag köpte mitt på ebay för en mycket rimlig summa har jag för mig.

   Radera
 10. Det är verkligen ett underbart lack! Och vad fina bilder du har tagit, tack och lov att våren är på g så att man kan börja med solbilder:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, äntligen lite sol så man kan få vettiga bilder.

   Radera
 11. Ett av de allra finaste hololacken!

  SvaraRadera
 12. Oh! Helena, this is so GORGEOUS! it suits you perfectly.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!