lördag 23 mars 2013

Ert val / Readers Choice - China Glaze Flying Dragon

Jaha, hörni då var det lördag igen och jag ska börja dagen med rygg och nackmassage. Låter det skönt? Det kan jag garantera att det inte blir! Många knutor och extremt spända axlar som ska börja bearbetas.

Nåväl, över till dagens lack, det ni har valt åt mig. Den här veckan så blev det China Glaze Flying Dragon som fick mest röster. Och jag är återigen nöjd med ert val.

Det står på flaskan att det ska vara ett neon lack, det kan jag väl inte riktigt hålla med om förutom att det torkar matt som ett neonlack. Nu tog jag inga bilder på det innan jag la på överlacket. Jag tycker faktiskt det var ganska fult matt. Men, med ett lager topplack händer något...

Det är lättlackat och torkar fort. Jag var inte nöjd efter två lager tyckte det var strimmigt så på med ett tredje och så vips så var det andra bullar! Jag la på ett lager av Poshé och måste ju säga att det här är ett superfint lack. Neon, nja, men i alla fall en väldigt färgglad lila med glitter i magenta och blått i sig. Helt klart ett lack som jag kan tänka mig att bära flera gånger.

Nästa vecka är det påskhelg och då tänkte jag göra som förra året och ha påsktema så istället för att ni får rösta på ett lack så får ni istället rösta på vilken typ av nailart jag ska visa. Omröstning under bilderna som vanligt.Well, guys it's Saturday again and I'll start the day with back and neck massage. Does that sound nice? I can guarantee that it will not be! Many nodules and extremely tense shoulders to begin processing.

Well, on to today's polish, the one you have chosen for me. This week it was China Glaze Flying Dragon who got the most votes. And I am once again pleased with your choice.

It says on the bottle that it should be a neon polish, I can't really agree with that, except that it dries matte like a neon. I didn't take any photos of before I put the topcoat on. I actually think it was pretty ugly that way. But, with a layer of top coat something happens ...

It is easy to work with and dries quickly. I was not happy after two coats thought it was streaky so on with a third, and so all of a sudden it was completely different! I put on a layer of Poshé and have to say that this is a super fine polish. Neon, well, but in any case a very colorful purple with glitter in magenta and blue in it. Clearly a polish that I can think of  wearing again.

Next week is Easter weekend and I thought I would do like last year and have a easter theme, so instead of a polish you will this week vote for a nailart that you want me to show you.

31 kommentarer :

 1. Det låter nyttigt iaf, om än inte så skönt ;)

  Jag har nog inte sett bilder på FD där skimret varit så framträdande (vad jag tänkt på), det var ju riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, skönt det var det då verkligen inte, men det gör gott sen!

   Radera
 2. Jag er så glad for at eje denne lak selv - den är underbar!!

  SvaraRadera
 3. vet du, det här lacket är jättesnyggt men jag har inte använt det mer än en gång. Jag är fortfarande traumatiserad efter borttagningen. Jag var förtvivlad, minns jag, både när det här och Blue Sparrow skulle av. Kanske berodde på removern? Kanske ska ge det en ny chans? De tär jättevackert...

  Jag behöver också nackmassage. Har en låsning från skulderbladet upp i nacken som gör mig tokig. Kan inte vrida huvudet åt vänster. Skitjobbigt. Hoppas du kommer må bra i eftermiddag efter masserandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, vad lustigt jag upplevde inte alls att det här var svårt att ta bort och då hade jag ändå Depends Gröna. Ge det en ny chans!

   Det låter absolut som du behöver lite massage.

   Radera
 4. Åh det är så fint och jag har varit sugen på det länge! Men har helt missat att det är glitter i. Nu blev det bara ännu snyggare och jag måste verkligen ha det :D

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det jättemycket, även om jag minns det som svårapplicerat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, inte direkt svårapplicerat, men det blev inte riktigt ok förrän efter tredje lagret.

   Radera
 6. Ett underbart lack, det skulle jag verkligen vilja ha!

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Har haft det här liggandes otestat i min Helmer i säkert minst två år...
  Det borde plockas fram i rampljuset känner jag nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ta fram det en solig dag så det verkligen kommer till sin rätt.

   Radera
 8. Det ser jättefint ut. Mitt eget exemplar är fortfarande otestat trots att jag haft det i ägo i säkert ett år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man skäms nästan lite när man tittar i sin otestade låda och inser hur länge vissa lack stått där.

   Radera
 9. Wow wow wow! Så läckert och jag kan aldrig få för mycket lila i min samling - upp på önskelistan :)

  SvaraRadera
 10. I really like Flying Dragon! It looks darker than I remember it on me, so I thought that you had layered it over black or something :D

  SvaraRadera
 11. Oväntat snyggt lack, hade inte sett detta innan så det var ett bra val för inte hann jag rösta sist! Men denna gång blev det gjort. :)

  SvaraRadera
 12. Gorgeous on you !!! Why is mine still untried?!!?!?!?! lol :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Because you haven't realised what a beauty this is ;)

   Radera
 13. So pretty!!! I don't know if I realized that there was shimmer in this polish.

  SvaraRadera
 14. Malin Cervin Kristiansson25 mars 2013 kl. 20:38

  Ååååhhh. Det lacket är ju bara ett måste! :) Den åker direkt in på "Måste ha"-listan :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!