tisdag 5 mars 2013

Zoya Tru

Ännu ett lack som stått ett tag i min lilla låda!

Ett sånt där lack som jag kände direkt när jag såg swatcher att jag ville ha.

Och jag måste säga att det är ett väldigt fint lack. En mörkare lila med massa guldshimmer i. Om man inte som jag tog ett ganska tunt första lager kommer man lätt undan med två lager för full täckning. Formulan är helt underbar och torktiden är inte mycket att anmärka på heller.

Tru kommer ju från kollektionen med samma namn en väldigt lyckad kollektion dessutom. Både det här, Lotus, Bevin och Skylar ingår där också och alla dom gillar jag!

Zoya är ju ett av mina favoritmärken och det här lacket gjorde ju sitt till för att förstärka min känsla för märket.

Time for another polish that has been standing waiting in my drawer for a while!

This is one of those polishes that I knew from the first swatches I saw that I needed.

And I must say that it's a very pretty polish. A darker purple with lots of gold shimmer in. I don't think it would be a problem to get it to get it to cover in two layers, but if you do like I did and applied way to thin first layer you need three. The formula is absolutely wonderful and the drying time is not much to complain about either.

Tru comes from the collection with the same name a very successful collection I think. Both this, Lotus, Bevin and Skylar are from that one and I like them all!

Zoya's one of my favorite brands and this polish didn't do anything to make think less of it.

20 kommentarer :

 1. Åhh jag döööör lite, sååå vackert, jag ääälskar ju lila. :-)

  SvaraRadera
 2. Det här var riktigt, riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket snyggare än vad jag hade förväntat mig.

   Radera
 3. Åh får man fråga var du köper dina Zoya? De är ju så dyra i Sverige :(

  Är det ebay som gäller? Aldrig riktigt vågat mig på det då jag inte riktigt förstår hur det funkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har köpt på Ebay och även direkt från Zoya, men dom skickar inte till Sverige så då måste man ha en mailforwarding adress i USA. Lite knepigt det där. Kan i alla fall rekomendera Lepolishboutiqe på Ebay. Mycket bra och pålitlig säljare.

   Sen kommer om jag inte minns helt fel Nailmail ha Zoya som månadens märke senare i år.

   Radera
 4. Svar
  1. Tack så mycket! Blev så glad att solen tittade fram när jag hade detta på. Så mycket enklare att få fina bilder då.

   Radera
 5. ooo, that's really cool. I love the shimmer and depth it has.

  SvaraRadera
  Svar
  1. The shimmer is so great in this. Doesn't drown like it does in some polishes.

   Radera
 6. Gorgeous shade and looks great on you !! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!