lördag 10 november 2012

Jessica Pumpkin Delight

Det här lacket visste jag att jag absolut ville ha efter att ha sett det hos Pamsan.

Och jösses vad fint det är! Rödorangebrunt foilglitter, äsch ni förstår när ni ser bilderna. Hoppas jag för det här är så glittrigt, vackert och har så många dimensioner i sig att det var svårt att fånga på bild.

Jessica är också ett nytt märke för mig. Väldigt trevlig formula, fast jag tycker att borsten var i mjukaste laget. Torktid helt ok. Lacket är lite skirt. Jag har tre lager på, men det hade faktiskt inte skadat med en fjärde.

Jag är verkligen kär i det här lacket. Kan mycket väl tänka mig att använda detta på julfester fastän det är ett Halloweenlack :)


This polish I knew I definitely wanted after seeing it at Pamsans blog.

And gee what good it is! Redorangebrowne foilglitter, oh you will understand when you see the pictures. I hope for this is so sparkly, beautiful and has so many dimensions that it was difficult to photograph.

Jessica is also a new brand for me. Very nice formula, though I think that the brush was a bit on the soft side. Drying ok. The polish is a bit sheer. I have three layers on, but it had not actually had hurt with a fourth.

I'm really in love with this polish. May well imagine myself using this on Christmas parties, although it is a Halloween Paint :)

10 kommentarer :

 1. Detta lack gillar jag också. Verkligen min färg. Snyyyyggt! :-)

  SvaraRadera
 2. Wow, vilka bra bilder du fick till på detta. Nu vill jag ju lacka med det igen. :)

  SvaraRadera
 3. Hade inte tänkt på att det här var ett halloweenlack förrän du sa det. Går absolut att ha övriga delar av året känner jag!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag får lite gingerbread känsla av det här :)

  SvaraRadera
 5. Det är så jäkla vackert! Är så glad att jag skaffade detta och Gingersnap. :-)

  SvaraRadera
 6. Oj oj oj - den hamnar på önskelistan direkt :)

  SvaraRadera
 7. This is so beautiful!!! Reminds me of China Glaze Harvest Moon. I've never tried Jessica brand, but it kinda sucks that this one is so sheer!!

  SvaraRadera
 8. Muuuums, vill ha både detta och Ginger snap!
  Ser strålande ut på dig!

  SvaraRadera
 9. Damnit! Inte du ocksååå?! *scrollade förbi bilderna lite för snabbt, med flit*

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!