måndag 12 november 2012

Zoya Logan

Dags att visa det första av lacken från Zoya Ornate dvs deras julkollektion.

Logan är ett mörkgrönt foil lack som är fullt med guldskimmer. Ett riktigt härligt julgrönt lack med otrolig lyster i sig.

Jag har förresten på allvar funderat på att döpa om den här bloggen till Three Layers of Polish! För precis som vanligt tänker jag visa er ett lack som jag har använt mig av tre lager av för att få opakt.

Torktiden har jag inget speciellt att säga om. Formulan är formidabel och precis som vanligt älskar jag penslen och appliceringen av Zoya lacket.

Vad mer kan man säga? Jo, från början var Logan ett av lacken som jag inte tänkt köpa från den här samlingen. Men med tanke på att jag tycker mer och mer om gröna lack var det ju en väldigt tur att jag ändrade mig. Suveränt vackert tycker jag att det här är! Nä, jag har absolut inget negativt alls att säga om det här.

Jo, förresten. Det satt bara kvar i drygt en timme innan jag kunde plocka bort stora flagor av det. Men, jag säger som herdarna vid jul. Bliven icke förskräckta ty detta voro meningen! Jag testade Cactus metod att få lacken att sitta dåligt. Var bara tvungen att testa!  Smörjde naglarna med Lemony Flutter och sen ett lager av Seche över detta istället för vanliga baslacket. Jag kan garantera att det här funkade.Time to show the first of the polishes from Zoya Ornate  their Christmas collection.

Logan is a dark green foil that is full of gold shimmer. A really lovely Christmasgreen paint with incredible luster itself.

Anyhow, I have seriously thought about renaming this blog to Three Layers of Polish! Because as you can guess I have used three layers to get this polish opaque.

Drying time, I have nothing special to say about. The formula is formidable, and as usual, I love the brush  and the application of Zoya polish.

What more can you say? Well, from the start, Logan was one of the polishes that I had not thought to buy from this collection. But given that I have become more and more in to green polishes, it was very lucky that I changed my mind. Supremely beautiful, I think this is! Nah, I have absolutely nothing negative at all to say about this.

Oh, by the way. It just sat there for over an hour before I could remove large flakes of it. But, don't be alarmed! It was supposed to do so! I tested Cactus method to get the paint to sit badly. Just had to try it! Smeared the nails with Lemony Flutter and then a layer of Seche over this instead of the usual basecoat. I can guarantee that this worked. The method is supposed to be supreme when you use glitterpolishes so I will try again!


15 kommentarer :

 1. Skriver upp på önskelistan...

  SvaraRadera
 2. Testade det i går, grymt snyggt!
  Roligt att höra att du gillade metoden :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar grönt och denna nyans var riktigt fin. Äger inget Zoya...än ska jag kanske säga, de har mycket fint så jag blir sugen. Den här ska nog upp på önskelistan....:-)

  SvaraRadera
 4. Måste, måste ha! Underbart vacker grön.

  SvaraRadera
 5. Säger som Pamsan; Måste, måste ha! Kan nog nöja mig med bara det här ur kollektionen, men jag måste verkligen ha det!

  SvaraRadera
 6. Jag dör vad snyggt!
  Detta måste införskaffas :D Man kan aldrig få för många gröna lack!

  SvaraRadera
 7. Det här måste jag ha. Jag älskar ju gröna lack och det här ser så vackert ut på dina bilder.

  SvaraRadera
 8. Men åhh va läckert! Går genast upp i toppen på min önskelista.

  SvaraRadera
 9. Men åhh va läckert! Går genast upp i toppen på min önskelista.

  SvaraRadera
 10. Logan ser så vacker ut:) Hoppas att min beställning kommer fram med den, företaget jag beställde ifrån är ju inte det mest pålitliga;)

  SvaraRadera
 11. Vackert!! Jag tänker julgran direkt! :D

  SvaraRadera
 12. I've never even heard of the Cactus method. :) This is a very pretty polish, I love it!

  SvaraRadera
 13. Färgen är vacker! Jag ser fram emot att prova min egen flaska men jag har inte gjort det än!

  SvaraRadera
 14. Det här jag lite sugen på, fast det kan eventuellt vara för mörkt för min smak.

  SvaraRadera
 15. Ännu ett zoya på listan.... Wow vilket vackert lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!