torsdag 15 november 2012

Models Own Purple Blue

Dags för ännu ett lack som min slumpgenerator valt åt mig.

Det här är det första som jag provar av dom jag köpte när Models Own hade sin 50% på allt kampanj.

Formulan har jag absolut inget att klaga över. Doften är ju mindre trevlig och jag tycker nog att penslen var lite för mjuk och spretig, men är man bara försiktig går det hur bra som helst att måla med den.

Det är lite skirt och jag snålade lite för mycket på första lagret. Jag rekomenderar tre ganska flödiga lager. Jag tog i rätt bra på mina två sista så jag stoppade vid tre lager.

Det här lacket är så snyggt! Duokromt blålila precis som namnet säger. Först tänkte jag att det likande Orly's Royal Velvet mycket, men jag har ändrat mig. Det här har en helt annan lyster i sig än vad Royal Velvet har. Mycket häftigar måste jag säga.Time for yet another polish that my random number generator has chosen for me.

This is the first one that I try of the ones I bought when Models Own had their 50% off everything promotion.

The formula I have absolutely nothing to complain about. The scent isn't very pleasant and I think that the brush  was a little too soft and fuzzy, but if you take it slow and are a bit careful it wont give you any problems.

It is a bit sheer and you need to use quite thick layers. If you do so you can easily get away with three layers. Thats what I have on the pictures and a layer of Poshé over it.

This polish is so neat! Duochrome blue-purple as the name says. At first I thought it was similar Orly's Royal Velvet, but I've changed my mind. This has a completely different luster than Royal Velvet has. Much more awesome if you ask me!


10 kommentarer :

 1. Jag tycker det är fint. Du har lyckats få fram den duokromaeffekten och den ser riktigt fin ut.

  SvaraRadera
 2. Reminds me of Galaxy Girl by Orly.

  SvaraRadera
 3. Men vänta nu...det här har jag hemma också och har inte testat. Känner mig lagom knäpp eftersom det ju ser hur fint ut som helst. :)

  SvaraRadera
 4. Tappar andan så fint det är!

  SvaraRadera
 5. Snyggt äre! Ja lite annorlunda än Royal Velvet, men undrar hur det är jämfört med Galaxy Girl..?

  SvaraRadera
 6. I like this polish, and yet it keeps sitting in the pile of untrieds.

  SvaraRadera
 7. Tror det är min favorit ur Beetle juice, iaf om jag tittar på flaskorna. Ser ruskigt läckert ut på dig!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!