fredag 9 november 2012

Holofredag med Cahtrine Arley 667

Cahtrine Arley är ett nytt märke för mig. Alltså man har ju sett det på bloggarna runt om, men jag har inte provat något innan det här som tråkigt nog bara heter 667.

Tråkigt med det är också att det är himla skirt. Jag började måla utan något under först, men gav upp. Istället la jag på ett lager av Zoya Minka och sen fick jag ändå ta tre lager av 667 för att det skulle täcka ordentligt. Lite tråkigt kan tyckas.

I alla fall så tycker jag det här är en härlig färg. Jag är inte så mycket för silvriga holos, men det här är mer blyertsgrått. Inte en helt vanlig holofärg kanske. Inte supertydliga regnbågar, men väldigt fina i alla fall. Ett lager Seche över fullbordar manikyren.

Cahtrine Arley is a new brand for me. Well I've seen it on blogs around, but I have not tried myself before. The sad thing is that it dosen't have a name just a number and it is 667

Another sad thing about it is that it is amazingly delicate. I started painting without anything else than basecoat under at first, but gave up. Instead, I put on a layer of Zoya Minka but still had to use three layers of 667 for it to cover properly. A bit boring I think.

In any case, I think this is a lovely color. I'm not so much for silver holos, but this is more graphite gray. Not just an ordinary holocolor maybe. Not super clear rainbows, but very nice all the same. A layer of Seche completed the manicure.

10 kommentarer :

 1. Har inte lockats jättemycket av CA och vet egentligen inte varför. Kanske för att det finns så många märken som gör holosar just nu. Detta var fint och det var ju en annorlunda färg. :)

  SvaraRadera
 2. Påminner lite om Milanis hololack i effekten tycker jag. har precis som Pamsan inte lockats så mycket av CAs holografiska. Men om det är de lite bleka färgerna eller den lite svaga effekten kan jag inte svara på.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den är ganska fin. Tycker om att den verkligen ser grå ut men holoeffekten hade gärna fått vara lite starkare.

  SvaraRadera
 4. I like that it's not "just silver", but that it's more gunmetal-coloured. I've seen it a lot too, but haven't got any of them myself just yet :)

  SvaraRadera
 5. Lite svag holo, men fint!
  Trist när det blir så himla skirt bara...

  SvaraRadera
 6. En vacker och ganska diskret holo! Har inget Catherine Arley i samlingen, men önskar jag hade varit smart nog att beställa allihopa medan de var snorbilliga.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar att det inte är ett vanligt silver utan lite mer grått! Men vad synd att det är så skirt. Det kanske kan vara värt att testa det under ett grått/silvrigt lack istället?

  SvaraRadera
 8. Har denna och tycker den är ganska fin, blyertsgrått som du säger. Däremot är det mer som ett holo-överlack (tips;)) än en grå. Första gången genomhärdade jag och det blev väl ca 6-7 lager?!, räkningen tappade jag iaf. Att grunda med ett grått lack är ett måste verkligen.

  SvaraRadera
 9. Trist att det är så skirt. Jag minns inte hur mitt var... Måste nog återuppväcka det från dess slummer i Helmer...

  SvaraRadera
 10. I'm really into nude and grayish polishes nowadays and I love this one!!!! So sheer though... Maybe I'll wait for something with better coverage!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!