lördag 24 november 2012

Depend 194

Igår skrev jag att jag använt mig av ett underklädeslack som jag lovade visa idag. Löften ska man hålla så därför tänker jag idag visa er Depend nr 194.

Och det här inlägget är faktiskt lite unikt.. Jo, för på bilderna ser ni ett lack som jag lagt ett lager av och känner mig ganska nöjd med det!

Depend 194 är ett mycket fint grafitgrått lack åt metallikhållet. Riktigt snyggt, lätt att måla med och torkar ganska fort. Vad skulle möjligen kunna vara fel på det här? Skulle väl möjligen vara att jag är osäker på om det finns kvar i sortimentet vilket i så fall är väldigt synd för det här lacket är faktiskt ganska perfekt.

Som ni förstår så gillar jag det väldigt mycket både färgmässigt och formulan.
Yesterday I wrote that I used a polish underneath the Catherine Arley polish and I promised to show that polish today. Promises must be kept so therefore I will now show you Depend no.194

And this post is actually a bit unique .. Well, in the pictures you see a polish that I added one layer of polish and is quite happy with it! Not three layers as usual :)

Depend 194 is a very fine graphite gray polish almost a bit metallic. Really neat, easy to apply and dries pretty fast. What could possibly be wrong with this? Could possibly be that I am unsure if it remains in the range, which in this case are very sad for this polish is actually quite perfect.

As you understand, I like it very much, both in terms of color and formula.

9 kommentarer :

 1. Ooooh. Det där ser ut att vara ett ruskigt snyggt lack.

  SvaraRadera
 2. Jaaa det var skitsnyggt! Vad tråkigt om det utgått, jag hade verkligen kunnat tänkt mig det.

  SvaraRadera
 3. Great colour and finish, and perfect underwear for the holo! :)

  SvaraRadera
 4. Wow! Det där var fint! Less is more ibland! ;)
  Och ETT lager!! Ovanligt! ;)

  SvaraRadera
 5. i like this metallic colour :)

  SvaraRadera
 6. Det var absolut ett guldkorn.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!