torsdag 22 november 2012

Orly Androgynie

Idag har jag fuskat eller kanske inte, men alla lack som slumpgeneratorn kom upp med blev jag väldigt osugen att lacka med!

Istället plockade jag fram ett lack som stått här ett tag och absolut inte är nytt utan kom redan förra året, men vad gör väl det när lacket är fint.

Androgynie är ett svart lack som i flaskan ser ut att ha massor av glitter i olika storlekar, dom kommer inte riktigt med upp på penslen i den grad man kanske skulle önskat, men faktum är att jag tror att det är delvis det som gör att jag gillar det här lacket. Alltså svart bas med glitter och lite prismatiskt glitter också. Diskret, men  ändå en liten extra krydda. Det som också gjorde att jag gillar det här är att ytan håller sig ganska slät trotts glittret. Jag har nämligen ganska svårt för skrovliga ytor så kommande sandtrend är inget för mig.

Självklart har jag tre lager av lacket. Torktiden var mycket bra och jag kan inte nog många gånger säga hur mycket jag gillar Orlys korkar. Underbara att hålla i när man målar. Lacket i sig var kanske lite rinnigt så man får se upp så det inte hamnar i nagelbanden.


Today I cheated or maybe not, but all the polish that my random number generator came up with, I became very not willing to paint with!

Instead, I picked up a polish that has stood here for a while and certainly is not new, it came last year, but what does it matter when the polish is nice.

Androgynie is a black varnish and in the bottle it looks to have lots of glitter in different sizes, they will not really come with the brush up from the bottle and on to the nail as you might have wanted, but the fact is that I think that's partly what makes me like this polish. So black base with glitter and little prismatic glitter too. Discreet, yet a little extra spice. What also made ​​me like this is that the surface is quite smooth entrusted glitter. Indeed, I have rather difficult for rough surfaces as future sand trend is not for me.

Obviously, I have three layers of lacquer. The drying time was very good and I do not think that I can say too many times  how much I like Orly corks. Wonderful to hold when painting. The polish itself was perhaps a bit thin so you have to watch out so it does not fall into the cuticles.

9 kommentarer :

 1. Ett väldigt snyggt lack. Jag gillar verkligen den här typen av lack.

  SvaraRadera
 2. Vart är gilla-knappen?!
  Åker upp på önskelistan direkt...

  SvaraRadera
 3. Det var jättesnyggt!! Det måste ju bara upp på önskelistan! :-)

  SvaraRadera
 4. Det var jättefint! Jag tror inte att jag känner igen det sen förut.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du gillade det! :D
  När jag visade det skrev du att du var osäker på det.
  Jag fick upp rätt mycket glitter minns jag, men jag lät flaskan stå upp och ner ett bra tag innan jag började måla med det. Man kan ju göra som man vill beroende på om man vill ha mycket eller lite glitter! :)

  SvaraRadera
 6. Häftigt med den diskreta glittereffekten!

  SvaraRadera
 7. That's a really good idea, to have a number generator to decide on polish!! I used to stare at my stash and tried to decide on color for good 10 minutes at a time!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!