tisdag 12 juni 2012

Orly Faint Of Heart

Om lacket jag visade igår var galet, glittrande vackert så är det här minst lika vackert fast på ett helt annat sätt.

Orly Faint Of Heart är ett ljust grå/brunt cremelack. Lite rinnig i konsistensen och torkar inte riktigt så fort som jag kunde önskat så jag la på ett lager av Poshé för att snabba på det hela lite. Jag har lagt tre lager och som sagt ett lager Poshé och det var inte enbart för torktidens skull utan även för att jämna ut lacket lite grann. Sen kan jag ju inte låta bli att återigen hylla Orly's korkar. Älskar dom!

På bilderna ser det ut som att det är små svarta partiklar i lacket. I verkligheten är detta inget jag märker något av.

Det här är ett lugnt och skönt lack i mitt tycke. Ett lack som jag är mycket glad att jag beställde.


If the polish I showed yesterday were crazy, sparkling beautifully, this is just as beautiful but in a completely different way.

Orly Faint Of Heart is a light gray / brown creme. A little runny in consistency and does not dry quite as fast as I would want to so I added a layer of Poshé to speed up things a bit. I have three layers and as I said a stock Poshé and it was not only for drying sake but also to smooth the polish a little. Then of course I can not help but once again pay tribute to Orly's corks. I love them!

In the pictures it looks like there are tiny black particles in the lacquer. In reality, this is not something I notice any of the.

This is a quiet and nice paint in my opinion. A polish that I am very happy that I ordered.

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!