tisdag 19 juni 2012

OPI Piroutte My Whistle

Igår visade jag ju OPI:s Care To Dance? från New York City Ballet kollektionen. I den kollektionen finns även det jag har att visa idag.

OPI Piroutte My Whistle är nog ett av de enda glitterlacken som jag på en gång kände att jag verkligen ville ha. Eftersom det sällan är så kul att ta bort glitter brukar jag undvika dom i det längsta. Tror att det är en av anledningarna till att många av Indielacken som är så i ropet just nu inte tilltalar mig. Alldeles för mycket glitter.

Det här var i alla fall på min lemmingslista och nu äger jag det vilket jag är mycket nöjd med. Det består av silverglitter i olika storlekar i en lite mjölkig bas. Ganska lätt att applicera, torktiden är däremot lite sådär, men jag har fått för mig att glitter är lite knepigt överlag att få att torka.

Eftersom Care To Dance? redan satt på så valde jag att lägga Piroutte My Whistle över detta och kombinationen är kanonbra. Det blir elegant, skirt, glittrigt, men ändå diskret. Jag har även testat detta över A-Englands Order Of The Garter och det kan jag säga var också en dunderkombination.

Om jag fick välja att ha kvar ett av dom få glitterlacken jag har så skulle det bli detta!
Glittereffekten är inte supertydlig på mina bilder. Det var ganska svårt att fota det här, men jag tycker det är så himla fint och mina naglar ser inte gula ut :)


Yesterday, I showed the OPI's Care To Dance? from the New York City Ballet collection. The Polish I will show you today is also from that collection.

OPI Piroutte My Whistle is probably one of the only glitter polishes, which I at once felt that I really wanted. Since it rarely is so much fun to remove the glitter, I usually avoid them as long as possible. Think it is one of the reasons that many of the Indie lacquer that are so in vogue right now does not appeal to me. Too much glitter.

This was certainly on my lemmings list, and now I own it and I am very happy with that. It consists silver glitter in different sizes in a little milky base. Fairly easy to apply, drying time, however, a little long, but to me it seems that glitter is a bit tricky in general to get to dry.

Since Care To Dance? already was on my nails I decided to add Piroutte My Whistle over this and the combination is terrific. It's elegant, sheer, glittery, yet unobtrusive. I have also tried this on A-England Order Of The Garter and I can say that was also a great combination.

If I could choose to retain one of the few glitter polishes I have, it would be this!

11 kommentarer :

 1. Jättefint och mycket balettigt :)

  SvaraRadera
 2. Så fint! Vet du vad? Beställde detta från ebay och det kom igår, typ. Men hela flaskan var i kras och precis allt glitter och gojs hade runnit ut. :( Säljaren ersätter mig med ett nytt lack men detta hade hon inte kvar. Måste beställa på nytt.

  SvaraRadera
 3. Så sött :)
  Jag tycker att dom flesta glitterlack torkar fort. Iallafall dom jag har från China Glaze :)

  SvaraRadera
 4. Ser lite ut som en bröllopsmanikyr:)

  SvaraRadera
 5. It looks even cooler with this polish on top.
  I actually got this OPI, and I intend to layer it over darker, perhaps even neon colours, to see what that looks like. :)

  SvaraRadera
 6. Oooh I really like this combo!!! I think that glitter and holo can transform any sheer polish from meh to wow!!

  SvaraRadera
 7. Det enda lacket ur kollektionen som jag är sugen på. Jag har inte beställt det än men det finns en stor risk att det händer snart. Väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 8. Kerstin, det är kanske lite balettigt!

  Pamsan man blir så himla besviken när man väntat på något och så är det trasigt när det väl dyker upp. Synd att hon inte hade något mer av det här, för det är så himla fint.

  Michan jag har nog inte testat så många "rena" glitter lack från mer kända märken utan bara från billigare innan. Kan ju göra skillnad.

  Lela det har du ju helt rätt i. Eller Balmanikyr, gjorde en liknande den här på barnens kusin till hennes studentbal.

  Rainbowify I think I need to try it over Neons too. That sounds like an interesting idea :)

  Gosia you are so right!

  BrilliantNail visst är det fint!

  SvaraRadera
 9. Väldigt fint! Jag undviker också glitter pga borttagnigen... Måste använda mitt snart för det här är väldigt fint!

  SvaraRadera
 10. Så snygg den ser ut att vara!!

  SvaraRadera
 11. Påminner ju om mina balnaglar? :) Så fint är det!!

  Det "hemska" hotellet hittar du i Turkiet, 2 mil utanför Alanya!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!