tisdag 5 juni 2012

Milani Awesome Orange

Innan vi går in på dagens lack vill jag bara förmedla ett svar som jag fick från Invima AB ang Isadoras kommande magnetlack. Nyfiken som jag är så kollade hur det låg till med Nickel i dom här lacken. Och jag kan nu glädje er med att dom ska vara helt nickelfria.

Milani Awesome Orange har jag vunnit i en giveaway hos Rainbowify Me det och även Milani Techno Red ingick i min vinst. När jag swatchade upp Techno Red var jag lite besviken över att det var så skirt och kanske inte så rött som jag tänkt mig. Därför passade jag på att prova det här när ändå Zoya Minka satt på naglarna.

Med ordentligt underställ behövdes inte mer än två lager av Awesome Orange för att få det att se riktigt bra ut. Det här känns mer Neonigt än vad Techno Red gjorde. En riktigt fin orange neon skulle jag vilja säga. Vad yngste sonen tyckte kan ju förbli osagt....

Som sagt två lager ovanpå Minka. Inget topplack. Jag gillar den lite halvmatta finishen och blir åter påmind om att jag måste skaffa ett bra matt topplack. Hade jag haft det hade jag utan tvekan lagt ett lager över det här. Av någon anledning så gillar jag matta neoner.

Torktiden däremot var inte riktigt lika kul som lacket. Kom ut ur duschen en och en halv timme efter jag lagt på det här och insåg att det inte hade varit torrt nog. Borste och applicering är däremot riktigt trevliga.

 En liten skada på lillfingret lyckades jag få redan innan duschen.
Allt som allt måste jag nog säga att det här var en riktigt trevlig bekantskap.


Milani Awesome Orange, is a polish that i won in a giveaway from Rainbowify Me this and Milani Techno Red was part of my profits. When I swatched up Techno Red I was a little disappointed that it was so delicate and may not be as red as I expected. Therefore I took the opportunity to try this when Zoya Minka was sitting on the nails.

With proper undergarments I didn't  need more than two layers of Awesome Orange to make it look really good. This looks a bit more neon than Techno Red did. A beautiful orange neon, I would say. My youngest son's thoughts about it can of course remain unsaid ....

As I said two layers on top of Minka. No topcoat. I like the little semi-matt finish and it reminded me that I need to get a good matte topcoat. If I had it I had no doubt put a layer over this. For some reason I like matte neons.

The drying time, however, was not quite as fun as the lacquer. Came out of the shower one and a half hours after I painted this and realized that it was not dry enough. Brush and application, however, really nice.


3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!