fredag 8 juni 2012

Holofredag Depend 2036 Ocean Green

Min gissning är att jag inte kommer vara speciellt ensam om att visa Depend lack den här holofredagen!

Men jag tycker det är superkul att ett svenskt märke som är lättillgängligt lanserar en sådan här kollektion. Mer holo åt folket blir ju lite mer verklighet.

Låt mig då komma till saken, nämligen Depends lack nr. 2036 även kallat Ocean Green. Eftersom jag läst på olika bloggar som redan visat en del av dom här att dom är ganska skira så valde jag att lägga Essie Da Bush som en bas. Över detta har jag sedan lagt två tjocka lager av 2036. Problemet var att även om jag låtit Da Bush torka riktigt ordentligt så ville Ocean Green ändå dra med sig underlacket när man skulle försöka att fixa till på sina ställen. Jag brukar vara en ritkig fan av Depends lack och så även av det här, men formulan var sisådär tycker jag nog. Torktiden däremot hade jag inget problem med.

I vilket fall som helst så är allting förlåtet. Färgen är jättefin och känns inte helt vanlig heller för den delen. Den får mig absolut att tänka på havet. Helt enkelt är Ocean Green ett utmärkt namn på detta lacket. Grön/blå med ganska ok holoeffekt och om jag lärt mig rätt så är det vad dom som är mycket mer insatta än mig kallar för scattered holo.

Så håll till godo mina vänner här kommer bilder på det första av Depends Hololack som jag har provat.My guess is that I will not be the only Swedish blog that will show a  Depend holo this Holofriday as we call it here!
 
But I think it is fun that a Swedish brand that is easily accessible launch such a collection. More holo to the people becomes a little more reality.

Let me get to the point, namely Depends paint no. 2036 also called Ocean Green. As I read on various blogs that have already shown some of these holos they are quite delicate so I decided to add Essie Da Bush as a base. Over this I then placed two thick layers of 2036. The problem was that although I had Da Bush to dry out thoroughly the Ocean Green was not forgiving to the base if I tried to correct small painting mistakes. It wanted to take Da Bush with it. I'm usually a real fan of  Depends varnish and so also of this, but the formula was so-so, I think. The drying time though was no problem with.

In any case, everything is forgiven. The color is really nice and does not feel completely ordinary, for that matter. It makes me absolutely think of the ocean. So Ocean Green is an excellent name for this polish. Green / blue with pretty ok holoeffekt and if I learned right then it is what those who are much more knowledgeable in the holosection calls a scattered holo.

So help yourselves my friends here are pictures of the first of Depends Holopolishes that I've tried.

12 kommentarer :

 1. Superfint! Och nej, du är inte ensamt, Depend dyker upp hos mig också lite senare idag :)

  SvaraRadera
 2. It's super pretty. I'll be checking out my local drugstore on my way home today, to see if I should be so lucky that the holos arrived :)

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte att det nog är många som visar Depend idag så jag kommer att köra A-England. :)

  Ocean Green ser väldigt fint ut på dina bilder.

  SvaraRadera
 4. Vackert!! Depend har verkligen lyckats med den här kollektionen!

  SvaraRadera
 5. Kerstin, jag kände att om det ser ut så här så gör det inget om det dyker upp lite överallt :)

  Mel it truly is!

  Briana it is very pretty, and so are the other colors in this collection.

  Rainbowify did you find them?

  Pamsan, smart drag :)

  MNPO jag håller med dig dom har lyckats över förväntat.

  BrilliantNail visst är det!

  SvaraRadera
 6. Efter att swatchat upp hela kollektionen ligger denna i favorittoppen:)

  SvaraRadera
 7. Mycket bra bilder! Smart att ha bas under...

  SvaraRadera
 8. Jag säger som Sminkan, smart med bas under. Nej, du är knappast ensam om det, men de är ju fina och dessutom högaktuella så det vore ju konstigt och lite synd isf..

  SvaraRadera
 9. Jag säger som Sminkan, smart med bas under. Nej, du är knappast ensam om det, men de är ju fina och dessutom högaktuella så det vore ju konstigt och lite synd isf..

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!