lördag 26 oktober 2013

Läsarnas Val / Readers Choice! - Nabi Hologram Purple

Japp, då var läsarnas val tillbaka och det med lacket som ni valde för två veckor sedan innan United In Pink temat drog igång.

Återigen måste jag ju säga att ni har väldigt bra smak. Det ni valde var Nabi Hologram Purple ett rosa/lila hololack som är mycket fint, men inte riktigt lika fint att lacka med. Jag gillar den här lite skarpare färgen på holosar.

När jag testar hololack för märken jag inte provat förut gör jag det alltid över mitt vanliga baslack. För att se hur formulan är och kunna skriva vad som är lämpligast att ha som underlag till det. I det här fallet kan jag absolut rekommendera Aqua Base för det här var holosjukt. Det tillåter inte att penseln kommer åt där man redan målat för då dras det lacket med penseln. Aqua Base hade förmodligen löst det här problemet.

Täckningen är det dock inget större problem med. Trots några lite tunnare punkter så har jag bara två lager på. Och lite Poshé över.

Det glädjer mig om ni vill rösta på nästa veckas lack!


Readers Choice is back and that is with the polish that you picked out for me two weeks ago before the United In Pink theme started.

Again I had to say that you have very good taste. What you chose was Nabi Hologram Purple one pink / purple hololgraphic polish that has a very nice color, but not quite as nice to paint with. I do like this little sharper color on holo polishes. 

When I test holopolishes from brands I have not tried before I always do it over my regular base coat. To see how the formula is and be able to write what is most appropriate to have as a base for it. In this case, I can absolutely recommend Aqua Base for this was holosick. It does not allow the brush to go anywhere near where you already painted because the brush takes that paint with it.  Aqua Base probably had solved this problem.

The coverage, however, is no major problems. Despite some slightly thinner points  I only have two layers on. And some Poshe over.

I am happy if you want to vote for next week's polish!


23 kommentarer :

 1. Gillar verkligen färgen på detta, starka färger ska det vara :D Snyggt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig! Kul med lite starkare holofärger.

   Radera
 2. Schnyggt! Vad bra vi valde. :)

  SvaraRadera
 3. Mmmm det här är sååååå vackert :-D
  Jag brukar låta varje lager torka ordentligt innan jag lägger på nästa,då undviker jag holo sjukan nästan helt med Nabi lacken. Dom torkar så otroligt fort så man behöver inte vänta så länge!

  SvaraRadera
 4. Mmm, vilket härligt tryck i färgen!

  SvaraRadera
 5. Oh that is so pretty, great swatches :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! It's almost glowing and I like that.

   Radera
 6. Wow, färgen är helt underbar! Trist med holosjuka dock, men det går ju att lösa som sagt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går absolut att lösa och jag tycker det är viktigt att testa på vanligt för att kunna hjälpa andra med vad för underlag man ska välja.

   Radera
 7. De blir bättre utan underlack. Jag har inte så mycket problem med holosjuka som med den tunna formulan. Måste lära mig att lägga dessa över ett snarlikt krämlack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Tack för tipset. Ska testa det på nästa Nabi lack som jag har väntades.

   Radera
 8. Detta gillade jag färgen på, hade velat ha ett i denna färg men skimret men utan holot...

  SvaraRadera
 9. Jag gillar Nabis holo för de är så färgglada. Inte så holo, men glada. :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!