onsdag 16 oktober 2013

United In Pink - Gloss'N Sparkle Strawberry Jive

Utskickat för recension

I'm a Barbie Girl.... Jo, det är vad jag får upp för sång i huvudet när jag har det här lacket på mig!

Ett extremt Barbierosa glitter lack från Gloss'N Sparkle vid namn Strawberry Jive. Lacket är ett krämlack med glitter i guld och mörkare rosa.

Som ni kanske förstått så är inte det här alls mitt favoritlack, men det finns egenskaper med det som jag gillar. Jag har nu testat 3 olika Gloss'N Sparkle lack och jag måste ju säga att lättare glitterlack att applicera är nog svårt att hitta. Här behövs inget duttande för att glittren varken ska komma med upp ur flaskan eller sprida ut sig på nageln. Så på det viset gillar jag lacket skarpt.

Jag har 3 lager på, men jag tror faktiskt att det kunde räckt med 2. Jag hade inte optimalt ljus när jag målade så jag vågade inte chansa utan la på ett extra för säkerhets skull. På bilderna har jag också ett lager med Poshé över.

Det här lacket skickade Katarina på Edgy Polish upp till mig och är även det andra lacket som jag kommer att lägga ut på auktion för att få in pengar till Rosa Bandet insamlingen. Som har skrivit tidigare så kommer ja att informera mer om detta i ett separat inlägg.

Sent out for review

I'm a Barbie Girl .... Well , that's what I start to sing whenever I look at this polish!

An extremely Barbie Pink glitter polish from Gloss'N Sparkle named Strawberry Jive . The polish is a cream polish with glitter in gold and darker pink.

As you may have understod this is not my favorite color , but there are things that I like a lot with this polish. I have tested 3 different Gloss'N Sparkle polishes and I have to say that so far they have been the easiest glitter paint to apply that I have tried. There is no need to fish for the glitters in the bootle or having problems to get them to spread out on the nail.  So in that way , I like the polish sharply .

I have 3 layers on , but I actually think it could be ok with 2. I did not have optimal lighting when I painted so I did not dare take a chance and applied the third just in case. In the pictures , I also have a layer of Poshe over .

This polish is sent to me from Katarina on Edgy for review and is also the second polish that I will be posting on auction to raise money for the Pink Ribbon collection . As has been written before, there will be more information in a separate post.31 kommentarer :

 1. This is a BEAUTY - so sweet and delicate - yet so bold and direct :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. If I had been a pink girl I would probably loved it!

   Radera
 2. Den här var ju jättefin! Glittrena är perfekt lagom subtila för att "lätta upp". Himla snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag med om och faktumet att det är så smidigt att applicera gör ju inte saken sämre.

   Radera
 3. Väldigt fint men inte direkt ett wow-lack. Kul med bra applicering! Det saknar jag också väldigt ofta :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, ofta får man sitta och rota runt i flaskan för att få upp glittren och så hamnar de på ett ställe på nageln. Så inte i det här fallet.

   Radera
 4. Ok, jag erkänner men säg det inte till någon. *fniss* Jag gillar't. Ja, faktiskt. Den rosa färgen var ju riktigt go.

  SvaraRadera
 5. Detta gillade jag:) glittret gör mycket här.

  SvaraRadera
 6. För å vara rosa var det jätteläckert:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man gillar rosa är nog det här en riktigt höjdare skulle jag tro :)

   Radera
 7. Jag gillar det! Unikt också, har inte sett en liknande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ett standardlack precis och det är ju bra!

   Radera
 8. Helt klart en Barbie girl! RIktigt fint var det också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Satt och gnolade på Aquas gamla hit hela tiden när jag målade på det här.

   Radera
 9. Tycker det var riktigt fint, gillar glittret i. Men jag vet ju hur det är med dig och rosa....;-)

  SvaraRadera
 10. Tror alla rosa lack börjar "grow on me" för jag gillar detta skarpt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här kanske var en onyttig istället för nyttig vecka för dig ;)

   Radera
 11. Wow come to mama! ;) Vilket fint lack, Riktigt Emma lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte nästan att det stod Emma på den här flaskan :)

   Radera
 12. Hihi jo visst är det barbie över detta!! Men glittret hjälper till så att lacket blir riktigt kul!

  SvaraRadera
 13. Vilket spännande lack! Riktigt söt kombo med glitret och den barbie rosa färgen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite udda och det är alltid kul tycker jag.

   Radera
 14. What a fun and girly pink! So pretty! :)

  ~ Yun

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's supergirly so maybe not my kind of polish.

   Radera
 15. Jättefint tycker jag! Kul med lite orange i glittret.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!