söndag 13 oktober 2013

Nailart Sunday - Skittlette

Den här veckan gav Angelica oss temat Skittlette. Något som jag velat testa ett tag, men inte kommit mig för. Så Tack Angelica för att vi denna Nailart Sunday får njuta av en massa kul Skittlettes bland bloggarna och för att du fick mig att få tummarna ur.

Det här passade ju dessutom alldeles utmärkt att fixa lagom till i fredags när vår CS-vecka på jobbet avslutades med att alla kom till jobbet finklädda. Själv äger jag inte så värst mycket finkläder och kjolar konstaterade jag att jag inte hade några alls, så det fick bli svarta jeans och min knalloranga tunika.

Till detta ville jag ju givetvis ha orange och svarta naglar. Så fram med Zoya Thandie, NYX Twillight Black Tie, stämpelplattor, Kleancolor Metallic Black och nu till det stora i det här mitt första test av texturlack. Zoya Dhara blev det första att få pryda mina naglar.

Vad jag tycker om att ha sandpapper på naglarna? Hm, sådär. Det här är ju ett übersnyggt lack, men konstigt kändes det allt.

Tillbaka till ämnet. Jag bestämde mig för att göra lite zebramönster på dom naglarna som skulle vara mönstrade och blev själv nöjd med resultatet. Lite Halloween aktigt kanske, men det passade utmärkt till mina kläder.
This week Angelica gave us Skittlette as the theme. Something I have wanted to try for a while, just hasen't done it. So thank Angelica for letting us enjoy a lot of fun Skittlettes among bloggers and for making me to get my thumbs out for this Nailart Sunday.

This also was a good thing to do for the finale of our CS-week at work that ended with all of us going to work dressed up. I don't own that much formalwear and skirts, actually no skirts at all, so it had to be black pants and my bright orange tunic.

For this , I wanted of course to have orange and black nails . So I took Zoya Thandie , NYX Twillight Black Tie stamping plates, Kleancolor Metallic Black and now for the big thing.. My first test of texture polishes. Zoya Dhara became the first to adorn my nails .

What I like having sandpaper on my nails ? Hmm, not sure. This is of course an uber stylish varnish, but I do think it feels strangely.

Back to the topic. I decided to do a little zebra pattern on the nails that should have a pattern and became self- satisfied with the result. The colors of course make you think a bit of Halloween, perhaps, but it was a good fit for my clothing .


30 kommentarer :

 1. Blev superfint! :) Kul ni gör sådana saker på jobb.
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lyfter ju upp stämningen rätt bra och det är väldigt kul att se alla uppklädda.

   Radera
 2. Det där blev riktigt fräsigt! Blir verkligen supen på att testa. Jag är säker på att detta blev dösnyggt till din outfit. :D

  SvaraRadera
 3. Tycker också att ditt jobba temaveckor verkar roliga :) Och din manikyr blev jättecool, lite rockig!

  SvaraRadera
 4. Åh så snyggt, det här gillade jag, zebramönstren och strukturlacket till det svarta. Så snyggt. :-)

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt! Gillar att du hållt dig till ett färgschema och kan tänka mig att det var jättesnyggt till dina kläder! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände att det blev snyggare med ungefär samma färger.

   Radera
 6. Vilken härlig blandning, passar verkligen ihop

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Snygga färger och gillar hur du lagt in lite struktur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, till och med jag har nu tagit min struktur oskuld!

   Radera
 8. Färgerna passar perfekt tillsammans! Himla snyggt stämplat också, är det KleanColor-lacket du använder för att stämpla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Kleancolors Metallic Black. Suveränt bra till stämpling och billigt också.

   Radera
 9. Nu vill ju jag se en helbild på dig där både kläderna och manikyren syns;) Kan det tänkas bjudas på en sådan om det nu finns? Supersnygg skittlette.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... Det finns ingen helbild så den synen besparar jag er!

   Radera
 10. Jättesnyggt! Kul att vi hade samma lillfinger ;-) Jag vill också se en helbild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade väldigt fina lillfingrar! Och helbild som sagt, det tänkte jag aldrig på att ta någon.

   Radera
 11. Snyggt att det bara är två (eller tre om man så vill) färger och en "naturlig progression" mellan dem. Jag gillar din skittlett!

  SvaraRadera
 12. Himla läckert med de färgerna och stämplingen är supersnygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev så nöjd med stämplingen. Faktiskt en av de bästa jag gjort!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!