tisdag 15 oktober 2013

United In Pink - China Glaze I Pink I Can

Det här med att köpa det Rosa Bandet och faktiskt ha det på sig är något som jag insett inte funkar för min del. Jag köper hellre andra produkter där delar av försäljningen går till Rosa Bandet kampanjen. Som t.ex sallader, soppåsar, kakor och allt vad det nu kan finnas. 

En sak som också finns som jag mer än gärna köper när delar går till välgörenhet är nagellack. Och dagens inlägg i United In Pink veckan är ett av lacken som China Glaze släppte med årets Breast Cancer Awarness collection Pink Of Me. 

Lacket heter I Pink I Can och är ett lite gammelrosa glitter lack. Rosa glitter i olika storlekar i en klar bas. Det kanske skulle kunna gå att använda på egen hand, men det är nog inget jag kommer att testa i alla fall. Istället passade jag på att testa det här när OPI Honk If You Love OPI satt på naglarna. 

Resultatet blev inte exakt som jag tänkt mig, det var svårare att dra ut lacket till en gradient än vad jag förväntat mig, men jag tycker ändå mycket om färgkombinationen och det lilla extra blinget som I Pink I Can tillför. 

Har du köpt några produkter där delar av försäljningen går till välgörenhet på sistonde?

This business of buying pink ribbons and actually wearing it is something I realize doesn't work for me. I rather buy other products where a portion of sales goes to the Pink Ribbon campaign. Such as salads , garbage bags , cakes, and whatever it may be .

One thing that I am more than happy to buy when parts go to charity is nail polish. And today's post in the United In Pink Week is one of the polishes that China Glaze released with this year's Breast Cancer Awarness collection Pink Of Me .

The polish is called I Pink I Can and is a bit dusty pink glitter paint . Pink glitter in different sizes in a clear base. It might be possible to use on it's own, but it's probably not something I will try anyway. Instead, I took the opportunity to test this when OPI Honk If You Love OPI sat on the nails .

The result was not exactly as I expected , it was harder to pull out the polish to a gradient than what I had tought it would be, but I still think it turned out nice. I like the color combination and the extra bling that I think I Pink I Can adds to it .

Have you bought any products were some of the profit goes to charity lately?


35 kommentarer :

 1. Det var härligt bling i den!

  SvaraRadera
 2. It's a gorgeous combo - and I need that OPI :)

  SvaraRadera
 3. Det var ju skitsnyggt! Jag visar det andra glitterlacket från samma kollektion idag. :) Jag ska försöka visa I Pink I Can också denna veckan. Hoppas jag hinner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte jag skulle försöka få till det glitterlacket du visade. Supersnyggt över mörka baser ju.

   Radera
 4. Snygg kombo! :-) Jag är också med idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev jättenöjd med färgkombon på det här. Kan till och med tänka mig att göra om det :)

   Radera
 5. Snyggt! Gillar kombon. Jag har köpt två Rosa Bandet-reflexer faktiskt, men inget nagellack, än!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reflexer, det var ju en bra idé! Behöver några nya sådana.

   Radera
 6. Vilken fin färgkombo. Glittret är riktigt tjusigt.

  SvaraRadera
 7. Att jag missat att ChG också hade en egen collection. Jag letade ändå runt lite grann för att kunna köpa rosa bandet lack som skulle täcka över hela veckan. Måste varit blind... snyggt var det iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hur kunde du missa den!! En rätt bra kollektion faktiskt.

   Radera
 8. Vilken jättefin kombination! Gillar den verkligen.
  Jag har det rosa bandet på min jacka, köper inte rosa bandet produkter bara för att men om de finns som alt brukar jag välja det. Är lite kluven inställd till dessa produkter då jag är osäker på hur stor donationen verkligen är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag köper inte heller bara för att, men om jag t.ex ändå ska köpa en påse med sallad så tar jag gärna den rosa varianten.

   Radera
 9. Helt underbart! Det här är verkligen min typ av färg och nail art. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag tänka mig :) Just den här kombon gillar jag också väldigt mycket.

   Radera
 10. Vilken snygg manikyr! Jag älskar när glittret är vid nagelbandet istället för på tippen, det gör det hela lite mer speciellt tycker jag.
  I år har jag varit sämre på att stödja Rosa Bandet än jag brukar vara, mest för att jag känner mig så extremt fattig. Men ICA hade Rosa Bandet-plastpåsar här om dagen så jag valde dem istället för vanliga. Sen ska jag så klart köpa Rosa Bandet också så klart, och gärna också mustaschen. Jag brukar ge alla pins till min sambo, han har ganska många vid det här laget :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju så många lätta sätt att bidra till Rosa Bandet nu. Som sagt en kasse att bära maten i är ju något alla kan bidra genom. Jag gillar också den här typen av omvänd gradient.

   Radera
 11. Åh detta var fint. Glitter är ju alltid trevligt, men som du säger kanske inte en hit att ha helt på egen hand, blir nog jobbigt att få det täckande.. Och ännu jobbigare att ta bort det. Jag brukar alltid köpa rosa bandet men iår har jag inte hunnit eftersom jag ligger här i min säng.. (bitter nej vadå)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy och usch för att vara sjuk. Lider med dig din stackare :(

   Radera
 12. Fantastiskt fin manikyr! Lacken passar perfekt ihop.

  SvaraRadera
 13. Det var välmatchat och snyggt! Jag köper alltid Rosa Bandet, har en på varje jacka. ;-)
  Tycker de är fina, samtidigt bidrar jag med en liten slant. Alla bäckar små. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att bandet är ganska fint, men av någon anledning har det så svårt att bli att fästa det på jackan eller väskan.

   Radera
 14. Att jag inte tänkt på det! Ska genast leta reda på något lack i en sån kollektion och shoppa! =)

  SvaraRadera
 15. Verkligen en fin kombination, blev fint med det ljusa glittret och den mörka maffiga basfärgen.

  SvaraRadera
 16. Tycker det blev jätte snyggt, färgerna passa perfekt

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!