onsdag 2 oktober 2013

Pretty & Polished - Romance Is Dead

Ok, vi fortsätter med lack som jag inte riktigt vet varför jag köpte. Eller det är nog förresten fel i det här fallet, för jag tror att det var namnet som jag gillade och att lacket var fint, men kanske inte så unikt.

Vi pratar om Pretty & Polished Romance Is Dead ett lila skimmer lack som ingår i en kollektion som heter Heavy Metall och jag tror svaret på varför jag köpte lacket finns där. Vem kan motstå lack från en kollektion med ett sånt namn?

Nåväl, det är en snygg färg absolut, men inte unik och jag har liknande i min samling. Det här var lite knepigt att applicera tycker jag. Penseln ville gärna dra med sig lacket om man försökte dra mer än en gång på samma ställe. Tre lager har jag på och inget Seche på bilderna.

Jo, jag gillar lacket, men om jag behöver det i min samling är väl tveksamt kanske.
Ok, we continue with polishes that I don't really know why I bought. Or actually I do think I know why I bought this and it's the name! I liked the name and bought the polish. Well I did think it was a nice color as well.

We're talking about Pretty & Polished Romance Is Dead a purple shimmer polish that is part of a collection called Heavy Metal and I think the answer to why I bought the polish is there. Who can resist polish from a collection with a name like that?

Well, it's a great color definitely but not unique and I have similar in my collection. This was a little tricky to apply, I think. If you weren't carefull you did get bald spots. I have three layers on, and no Seche on the pictures.

Well, I like the polish, but if I need it in my collection might be doubtful.

14 kommentarer :

 1. This romance is so not dead - it's beautiful :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I like it, but I do have other similar polishes that I like more.

   Radera
 2. Jag tycker det är superfint, det är ju lila....hihi...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå och lila är alltid fint även om man ibland kanske köper bara för att det är lila.

   Radera
 3. Nja, ett mellanlack, helt klart. Men mellanlack är ju inte dåliga, bara inte hänförande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att man blivit lite mer kritisk helt enkelt. För ett år sedan hade jag troligen älskat det här.

   Radera
 4. Snyggt, men tja.... inget man _behöver_.

  SvaraRadera
 5. Påminner om HMs Purple Flash tycker jag! Jättefint :)

  SvaraRadera
 6. Ett mellanlack i mina ögon. Inte tillräckligt unikt för att jag ska vilja ha det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller helt med dig om att det är ett mellanlack. Snyggt, javisst, men inte något som är superspeciellt.

   Radera
 7. I think it's a really pretty polish. I've even considered buying it :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well I must have thought that too when I looked at swatches :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!