lördag 23 augusti 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Ozotic 621

Då var det lördag igen och vi befinner oss i Linköping och flyttar in grabben i sin nya lägenhet som han faktiskt fick lagom till kurserna startar på måndag.

Men för att ni inte ska sitta hemma och vänta förgäves har jag fixat till veckans läsarnas val inlägg lite innan. Inte helt överraskande så var det Ozotic 621 som vann förra veckans omröstning. Känns ju lite taskigt kanske att visa ett så här oerhört fint lack när man vet att det inte säljs längre (rätta mig om jag har fel i detta), men man kan ju i alla fall njuta av det på bild.

Djuprött med scattered holo i sig. Helt ärligt så är jag helt betagen av det här lacket. Jag är ganska säker på att det här skulle kunna ta sig in på min topp tio lista. Lätt att lacka med var det också även om jag tyckte det luktade lite skumt. Jag har tre lager på som torkade alldeles normalt. Ett lager med Insta-Dri över också.

Dagen till ära så fick äldste grabben som nu flyger ut ur boet fått välja lacken ni kan rösta på denna veckan och jag gissar på att det blir ett lila som visas nästa vecka.So it's Saturday again and we are moving our oldest son to Linköping where he will study at the University the next four years. 

But that doesn't mean that you have to wait for this weeks Reader's Choice. Not surprisingly, it was Ozotic 621 who won last week's vote. Feels a little shitty maybe to show such a very nice paint when you know that it is not sold anymore (correct me if I'm wrong in this), but you can at least enjoy it in the pictures. 

Deep red with scattered holo. Quite honestly, I'm completely charmed by this polish. I'm pretty sure this could break into my top ten list. Easy to paint with, but a bit strange smell. I have three layers on that dried completely normal. A stock with Insta-Dri over too. 

Since  my son is moving away from home he got the honor to choose this weeks polishes you can vote for. And I'm guessing that there will be a purple that appears next week.

25 kommentarer :

 1. I love this one! It's so beautiful!!

  SvaraRadera
 2. Verkligen synd om detta inte säljs mer så fint som det är!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns lite tråkigt att det här inte finns ute på marknaden längre.

   Radera
 3. Åh älskar detta. Dina bilder på detta blev verkligen snygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förresten. Vad ska din son plugga?
   Jag pluggar också här i Linköping :)

   Radera
 4. Löjligt snyggt! Trist att det inte finns att få tag på, hade det funnits så hade jag lätt klickat hem det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, kan tänka mig att du skulle gilla det här.

   Radera
 5. Jag dööööör så fint!!! Och vad trist att det inte finns längre. Har inte sett detta lacket tidigare men nu vill jag bara ha det. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får hålla utkik på Tradera och Ebay rätt som det är dyker det säkert upp en flaska där.

   Radera
 6. Underbart snyggt! Och klart att man måste få visa det ändå. Man vill ju bära skönheterna och jag tenderar att nästan aldrig bära lack om jag inte vill visa dem på bloggen...

  SvaraRadera
 7. aaahhh this polish is FANTASTIC!!!! i need this in my life!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. If you find a bottle somewhere you should get your hands on it real quick!

   Radera
 8. Det är ett så fint och klassiskt lack! Jag är väldigt glad över att jag köpte det medan det fortfarande fanns.

  SvaraRadera
 9. ÅH! Känns som det perfekta jullacket faktiskt :)

  SvaraRadera
 10. Beautiful!!! What a pretty shade!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!