torsdag 3 oktober 2013

A-England - Beauty Never Fails

Idag blir det ett lack som jag inte för två sekunder funderar över varför jag har det i min samling. Jag har i och för sig inte köpt det själv utan fick det i ett av mina fina paket genom födelsedagsgruppen, men blev jätteglad eftersom det var ett av lacken på min önskelista.

Lacket är A-England Beauty Never Fails och det här lacket nästan skriker det Helena om. Mörkt murrigt grönt med guldflakes. Fantastiskt vackert och så är det ju från A-England vars formula jag håller högt.

Täcker alldeles utmärkt på två lager. I alla fall om man tar lite tjockare lager. Glansigt och snyggt utan topplack. Precis som synes på bilderna.
Today, I will show you a polish that I do not for two seconds wonder why I have in my collection. I didn't buy this myself,  but got it in one of my lovely birthday package through the birthday group I'm part of on Facebook. And was thrilled about finding it in the parcel since this was on my wishlist.

The polish is A-England Beauty Never Fails and this polish almost screams my name. Dark drab green with goldflakes. I don't think a polish can be so much more Helena like than this. Fantastic beautiful and it's from A-England whose formula I hold high.

If you take two little thicker layers it covers without problem in only two. Glossy and neat without topcoat. As seen in the pictures.

19 kommentarer :

 1. Åhh jag döööör så vackert! Sånt här gillar jag också!! Mycket. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är väl helt klart ett Ann-Sofie lack.

   Radera
 2. It is such a pretty green with so much going on :)

  SvaraRadera
 3. Förstår att du blev lycklig när du fick detta i present, hade jag också blivit:)

  SvaraRadera
 4. Ja det är ett grymt snyggt lack!

  SvaraRadera
 5. Fint men jag föredrar nog ChG Cast a Spell eller vad den nu hette. Fast de är ju rätt lika. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när du säger det så var jag ju tvungen att göra en jämförelse. Hade inte en tanke på att dom var lika varandra.

   Radera
 6. This color is gorgeous! Such a pretty green :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!