fredag 4 oktober 2013

Holofredag - Color Club Over The Moon

Ännu en fredag är här och jag visar återigen ett lack som visats hur många gånger som helst runtom i bloggvärlden, men det här är ju för bra för att inte visas en gång till.

Color Club Over The Moon blir mitt bidrag till denna veckas holofredag. Ytterligare ett lack som jag fick via födelsedagsgruppen. Och ytterligare ett lack som stod på min önskelista.

Färgen är väl kanske inte speciellt unik, kanske inte ens en färg som jag normalt sett faller för, men i det här lacket är regnbågarna så häftiga och det är så suveränt lätt att lacka med att jag inte kan låta bli att älska det.

Ganska blekt blå, men ändå trevlig på något sätt. Är inte supernöjd med bilderna, det var faktiskt för soligt när jag tog dom här!Another Friday is here and I again I show a polish that has been shown endless number of times around the blogosphere, but this is too good not to be shown again.

Color Club Over The Moon will be my contribution to this week's holofriday​​. Another polish that I got through the birthday group. And another polish that was on my wish list.

The color is perhaps not particularly unique, maybe not even a color that I normally go for, but in this polish the rainbows are so cool and it is so supremely easy to paint with that I can not help but love it.

Pleasant pale blue, but still enjoyable anyway. I'm not super happy with the pictures, it was actually too sunny when I took them!

16 kommentarer :

 1. Det här lacket är på väg hem till mig :) Längtar efter det, det är sååå snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer helt säkert bli väldigt nöjd med det.

   Radera
 2. I love those CC holo's - they are so intense all of them - and this one is one of my favorites :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think I like the purple one better (I forgott the name of it)!

   Radera
 3. That's a fantastic blue. I have it and I love it! :)

  SvaraRadera
 4. Svårt att inte gilla dessa underbara regnbågar:)

  SvaraRadera
 5. det är ett fint lack. jag gillar det jag med!

  SvaraRadera
 6. Urfint! Jag tycker att dina bilder blev bra!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!