torsdag 10 oktober 2013

Zoya - Edyta

Igår hann jag inte fixa något inlägg, men idag blir det ett och det med ett helt underbart lack.

Jag fortsätter på temat mörkgrönt med guld i. Zoya Edyta kan väl betecknas nästan som en klassiker tycker jag och det välförtjänt. De andra två grön/guldiga lacken jag visat er har mycket mer guldkaratär i sig och även större guldflakes medans Edyta mer är mörkgrönt med guldskimmer. Ett alldeles förtjusande lack i mina ögon.

Jag märker mer och mer att jag väljer bort de ljusare lacken när jag ska plocka något ur lådan och drar mig mot mörka och röda lack för tillfället.

Edyta är suveränt att lacka med och två lager räcker utmärkt. På bilderna har jag ett lager Poshé över.I didn' have time write a post that could be published yesterday, but last night I got some time to sit down and write this about an absolutely beautiful polish.

I continue on the theme of dark green with gold in. Zoya Edyta may well be called a classic and I think it deserves to be called that. The other two green / golden polishes I showed you has a lot more guldcharacter itself and even bigger guldflakes while Edyta is more dark green with gold shimmer. An absolutely delightful lacquer in my eyes.

I have noticed that I more and more end up choosing dark colors when it's time to repaint the nails. Dark green and red are the favorites right now.

Edyta is great to paint with. Two coats is enough and the formula is exellent. In the pictures, I have a coat of Poshe over as well.

17 kommentarer :

 1. Det är ett otroligt vackert lack!

  SvaraRadera
 2. Verkligen ett snyggt lack! Jag har inte så många Zoya, man har ju vissa märken man handlar mer av än andra och för mig är Zoya sällan ett prioriterat märke. Dumt, för de har många vackra lack och de jag har testat har ju vvvrit av god kvalitet. Eller iofs, jag har kanske inte så få förresten, men det är mest sommarlack jag har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag prioriterar gärna Zoya lacken. Älskar både formulan och penslen hos märket!

   Radera
 3. Märker precis samma sak som dig i dagsläget, det är de mörka och vampiga lacken som plockas upp ur lådan. De ljusa får nog stå till våren eller nåt;) Dumheten med det är att jag inte är så sugen på alla de rosa lacken jag tänkt visa under nästa vecka. De måste ju testas för att kunna visas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har varit lite sisådär med att börja lacka ljusa söta lack.

   Radera
 4. Väldigt fint, och gillar det subtila skimret i. :-)

  SvaraRadera
 5. Lovely! I adore Edyta-- it was one of my first Zoyas and has a special place in my ♥. Time to pull that puppy out again :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should do that! This deserves som attention :)

   Radera
 6. Edyta är en ljuvlig liten dam!

  SvaraRadera
 7. I don't normally like these types of polishes, but this one looks pretty!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should see it in real life! You would love it.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!