tisdag 1 oktober 2013

Zoya - Freja

Undrar ni ibland när ni tittar på en flaska ni köpt varför i hela fridens namn du köpte det där lacket. Det ser ju inte särskilt spännande ut. Zoya Freja är en sån flaska. Ett grå lack med något lite lila undertoner.

Inte alls så tokigt på naglarna, men absolut inget som jag hoppar av glädje över. Ett vardargslack som jag i och för sig trivs mycket bra i. Lättmålat som de flesta andra Zoya lacken. Lite skirt kanske. Jag behövde 3 lager för täckning. Torktiden är helt ok och på bilderna är det inget topplack.

Ångrar jag att jag köpte det här, nej, men samtidigt så är det inget lack som jag känner att jag egentligen behöver. Fast det är klart, det  här med lite svart stamping över skulle ju kunna bli en riktig höjdare eller varför inte lite mörklila över.

Vad säger ni är det ett lack som ni skulle köpt? Och har ni också några flaskor som står för att ni funderar över vad ni tänkte på när ni köpte dom?


Do you sometimes wonder when you look at a bottle you bought why on earth you bought this polish. It doesn't seem to be a particularly exciting one. Zoya Freja's such a bottle. A gray coat with a little purple undertones.

Not that bad ones it's on the nails, but certainly nothing that I jump for joy over. A nice every day polish a color that I do feel very comfortable in. Easy to apply  like most Zoya polishes. A little sheer maybe. I needed 3 coats for coverage. The drying time is quite ok and in the pictures there is no topcoat.

I don't regret that I bought this, no, but it's not a polish that I feel I really need. But of course, this with a little black stamping over could be a really good one or maybe a little purple over would be nice as well.

What do you say, is it a polish that you'd buy? And do you also have some bottles that just stands there because you're not sure why you bought them?

14 kommentarer :

 1. Jag gillar det! Kall och fin höstfärg. Jag äger också en Zoya-flaska som jag inte vet varför jag köpte... Skumt det där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut inget fel på färgen, men inte något som jag känner att jag behövde köpa egentligen.

   Radera
 2. Sådär känner jag ofta... Man undrar om man är lite dum i huvudet sådär. :)
  Snyggt lack, jag gillar ju grått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint, men inget som jag blir så där värst lycklig över.

   Radera
 3. Jag vet precis vad du menar! Tycker jag är noga och beställer Bara det jag verkligen vill ha men sen sitter jag där och undrar när jag packat upp lacken :-)
  Jag är inte helt förtjust i detta lack... Lite blekt.

  SvaraRadera
 4. Det är en fin färg och jag kan definitivt tänka mig att det passar bra som bas till nail art :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har funderat på om det var så jag tänkte när jag beställde det. Tror det i alla fall.

   Radera
 5. I know exactly what that's like. I think a colour like Freja would get to live in my box of untrieds forever, even though it's a nice basic colour.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I need to think of some nice nailart for this one.

   Radera
 6. Ett av få lack i den kollektionen jag inte köpte. Men ja,ibland undrar man. Mest över lack man köpte för några år sedan och som nu känns omoderna. Jag tror Freja kan vara ett av dem, den är lite frostig nästan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nästan lite frost där. Nåja, nu står den i min lilla låda och är testad också.

   Radera
 7. Hehe jo det står några flaskor som jag funderar över varför jag har.....men men en dag känner jag kanske för dom!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!