lördag 2 januari 2021

My Top Polishes 2020 - Part 1

 Vet ni det här är faktiskt 9:e året som jag gör en sammanställning på mina favoriter som jag visat här på bloggen under det gångna året. En tradition som jag tycker är väldigt rolig att sammanställa. Tidigare år har jag gjort 3 olika listor, jag har ännu inte bestämt om det blir mer än 2 i år. En för favoritfärger och en för favoriter bland finishar. De andra åren har jag även gjort en för nail art, men jag är inte säker på att jag gjort så mycket nail art att jag faktiskt får ihop en lista, men vi får se. 

Jag följer traditionen och börjar med listan för favoriter i olika färgkategorier. Jag gör som vanligt och väljer fritt bland de lack jag visat på bloggen oberoende på vilket år lacket lanserades. 

Låt oss börja och jag ser gärna att ni kommenterar vilka era egna favoriter varit eller vad ni tycker om mina val. 

Do you know this is actually the 9th year that I make a compilation of my favorites that I showed here on the blog during the past year. A tradition that I think is very fun to compile. In previous years I have made 3 different lists, I have not yet decided if there will be more than 2 this year. One for favorite colors and one for favorites among finishes. The other years I have also made one for nail art, but I'm not sure I have done so much nail art that I actually get a list together, but we'll see.

I follow the tradition and start with the list of favorites in different color categories. I do as usual and choose freely among the polishes I showed on the blog regardless of which year the polish was launched.

Let's start and I would love for you to comment on what your own favorites have been or what you think of my choices.


Gold


Depend - 5073 Wish For Light


Silver


Essie Rock My World


Blue


China Glaze Grover It


Brown

Native War Paints Lucille


Grey

Depend 650


Green


HM Emerald City


Yellow


Depend 7 Day 70054 Like


Purple


Colores De Carol Orchid Fairy Gumdrop


Orange


Depend 7 Day 70056 Share


Pink


Pahlish Caramel Apple Orchard


Red


Glam Polish Radio Ga Ga


Teal


HM Pinemere


Black


Pretty Serious Absence


White


Depend 619


1 kommentar :

  1. Typ alla lack på din färg-lista var ju superfina! Kan omöjligt välja en favorit :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!