tisdag 12 januari 2021

December and January haul

 Håll tummarna för mig, för imorgon ska jag börja jobba halvtid. Vi får se hur detta går, känner mig inte helt säker på att det funkar, men måste testa i alla fall.

Det är länge sedan jag visade något haul inlägg av den enkla anledningen att jag inte köpt så mycket lack under året. Om ni läste mitt topp polishes 2020 så såg ni kanske att jag hade 56 stycken mindre lack i samlingen nu än i januari förra året. Det har jag rått bot på ordentligt vill jag säga. Först och främst så hade jag Essies adventskalender, jag hade också Third Annual Indie Countdown To Christmas Box även om den inte dök upp förrän efter jul, tack PostNord för det. Sist men absolut inte minst så har jag en fin vän som jag lärt känna via lackgrupper och som är en av mina fina vänner från Födelsedagslackgruppen som fortfarande är som en extra familj. Denna vän har vidareutbildat sig och är nu undersköterska och har därmed inte möjlighet att använda lack på jobbet längre. Nu frågade hon om någon av oss ville ha lite lack från hennes samling. Jag tackade ja och bad henne sätta ihop en liten överraskning till mig. Döm om min förvåning när det dök ner 15 lack i min brevlåda! 

Slut på babblandet nu ska ni få se vad jag utökat min kollektion med under december och januari. 

Essies Advent Calendar: 


She's Pampered, Ballet Slipers, Blanc


Air dry, Fairy Taylor, Second Hand First Love


Allure, Not Just a Pretty Face, Penny Talk, Really Red, Maki Me Happy, Bordeaux

Third Annual Countdown To Christmas:


LynB Designs Sleigh All Day, Paradox Polish Unwrapped Prezzies, Anchor & Heart Lacquer Festive Lights, Sassy Cats Lacquer Oh Christmas Tree


Native War Paints Candy Cane Lane, Sassy Pants Polish Sugar Plum, Leeshas Lacquer From Santa, Colores De Carol Magical Dreams


Pepper Pot Polish Favorite Ugly Sweater, Pretty Beautiful Unlimited Rose Gold Sparkler, Static Lacquer Winter's Calm, Turtle Tootsie Polishes Hard Candy Christmas

And all the goodies from my friend: 


Esmaltes da Kelly: Boba Fett, Caramgueja, Bel


A-England: Dragon, Polovetsian Dances, Cathy


Polished for Days Perseids, Masura Euphoria, Crow Toes Edgy Red, KB Shimmer No Wave!


Cupcake Polish All Washed Up, Fun Lacquer Northern Lights, Picture Polish Moscow, Nvr Enuff Unicorn Hunter, Frenzy Polish Mockinjay


ILNP Closure, Sitting Fireside. Prism Polish Drip Drip Drop, Everlong

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!