torsdag 21 januari 2021

Depend - 655

Pressutskick 


Det här med att vara långtidssjuk med Covid-19 är inge vidare faktiskt. Man tror att man är mycket bättre för att vakna nästa dag med andra symtom. Jag jobbar i alla fall halvtid och hoppas att jag ska kunna gå upp till 75 % efter nästa vecka, men är långt ifrån säker på det. 

Tur att man kan roa sig med lite nagellack i alla fall även om jag inte orkar blogga så mycket som jag hade velat. Jag är fortfarande inte redo för "riktiga" vårfärger men hittade återigen ett lack i Depends vårkollektion Good Enough som för mig inte skriker vår. Det här är nummer 655 som är gråblått krämlack. Återigen superb formula och två lager räcker fint. Som vanligt har jag topplack över. 

Det var ett tag sedan jag bar ett lack i grå färgskala, men varje gång jag gör det blir jag påmind om hur bra jag trivs i just dom färgerna. Jag tycker det här är väldigt snyggt och passar till de mesta tillfällen här livet. 

Press Sample

This thing about being long-term sick with Covid-19 is in fact not something I would recommend. It is believed that you are much better for waking up the next day with other symptoms. At least I now work half time and hope that I will be able to go up to 75% after next week, but I am far from sure of that.

Luckily you can have fun with a little nail polish in any case, even if I do not have the strength to blog as much as I would have liked. I'm still not ready for "real" spring colors but once again found a polish in Depend's spring collection Good Enough which for me does not scream spring. This is number 655 which is gray-blue cream polish. Again superb formula and two coats are fine. As usual, I have topcoat over.

It has been a while since I wore a polish in a gray color scale, but every time I do it I am reminded of how well I thrive in  those colors. I think this is very nice and fits most occasions in this life.


1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!