torsdag 21 november 2019

Umbrellas

Varit en ganska händelselös dag i skolan. Imorgon är det egentligen hemmastudiedag, men jag ska in och träffa min kompis som jag ska skriva examensarbete med, vi ska kolla över våra uppgifter lite grann.

Jag fick lite feeling igår och stämplade lite över Depend 601. Valde mönster efter hur vädret är där jag bor för tillfället, regnigt. Så det fick bli lite fina paraplyer från Lina Autumn 01 som jag har stämplat med Hit The Bottle Holo There Beautiful.

Det här blev fint tycker jag, inte så supertydligt mönster, men gulligt.

Been a pretty eventless day at school. Tomorrow is really a home study day, but I'm going to go in to town and meet my friend with whom I will write a thesis, we will look over our tasks a little closer.

I got a little feeling yesterday and did some stamping over Depend 601. Selected pattern according to how the weather currently is where I live, rainy. So it got to be some nice umbrellas from Lina Autumn 01 that I have stamped with Hit The Bottle Holo There Beautiful.

This turned out nice I think, not so super strong pattern, but cute.1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!