måndag 11 november 2019

Black snow!

Gubben åkte iväg på hockey och lämnade mig alldeles själv hemma, så jag passade på att fixa till lite mönster på naglarna innan jag tänker inta soffan och titta på Greys Anatomy.

Som jag skrev igår så tyckte jag inte att China Glaze Merry Whatever var ett jättekul lack. Därför fick jag för mig att jag skulle piffa till det lite med något mönster. Jag börjar ju få en jullängtan, dock egentligen inte alls efter snö, men jag älskar nail art med snö och jag gillar när det inte är helt traditionellt. Därför fick det minsann bli lite svarta snöflingor över det guldiga lacket. Mönstren kommer från MoYou London Festive 02 och jag har stämplat med Hit the Bottle As Black As Night.

Tycker nog ändå att det blev en rätt bra manikyr av det här. För mig känns det som en klar förbättring.

The old man went off to watch a hockey game and left me alone at home, so I decided to to fix some patterns on my nails before sitting down at he couch and watching Grey's Anatomy.

As I wrote yesterday, I did not think China Glaze Merry Whatever was a very fun polish. That's why I figured I'd spice it up a bit with some pattern. I'm starting to get a Christmas longing, though not really after snow, but I love nail art with snow and I like when it's not quite traditional. That is why the little snowflakes became black over the golden base. The patterns come from MoYou London Festive 02 and I have stamped with Hit the Bottle As Black As Night.

Still think it turned out to be a pretty good manicure in the end. To me it feels like a definite improvement.
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!