torsdag 7 november 2019

Essie - Rust Worthy

Pressutskick

Så nöjd med att fått VG på klassificeringstentan, vi jobbade riktigt bra ihop vår lilla grupp. Hunnit ha halvtidsutvärdering på min praktik också och det var bara positiva omdöme, också skönt. Ser fram emot helgen då jag och en av mina bästa vänner ska ha ljusparty.

Ni vet det finns lack och så finns det LACK och det här jag visar idag tillhör den sista kategorin. Det här är Essie Rust Worthy från deras höstkollektion. Ett kopparfärgat metalliclack som man absolut kan hålla sig till ett lager av om man känner för det, jag har dock två eftersom jag tycker att det håller lite bättre då, ja och topplack så klart. Fantastiskt att jobba med vill jag lova.

Det är jobbigt att ha så snyggt lack på naglarna, man får ju inget gjort eftersom man hela tiden tittar på naglarna istället. Alltså det här fick verkligen igång mig. Fullkomligt älskar det!

Press Sample

So happy with getting the highest grade on the classification exam, we worked really well together in our small group. Have had a mid-term evaluation on my internship as well and it was just positive comments, also really nice. Looking forward to the weekend when me and one of my best friends will have a Partylite meeting at my place.

You know there is polishes and then there is POLISHES and this I show today belongs to the last category. This is Essie Rust Worthy from their fall collection. A copper-colored metallic that you definitly could wear as a one coater if you feel like it, but I have two because I think it lasts a little better then, and of course top coat as well. This is just a joy to work with.

It is hard to have such a beautiful polish on the nails, you get nothing done because you constantly look at the nails instead. So this really got me going. Absolutely love it!

4 kommentarer :

  1. Är så glad att jag lyckades hitta det där på Kicks häromdagen. Åker snart på känner jag.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!