måndag 25 november 2019

October & November Haul

Det blir inte mycket lack köpta just nu, jag har inte något supersug efter att köpa massa och pengarna saknas definitivt till det. Längtar efter att vara färdig med skolan, börja jobba och kunna unna mig lite vardagslyx. Några få har det dock blivit. Jag köpte några Essie lack, men fick dessutom ett pressutskick så det blev några dubbla som jag tänker sälja. Häromdagen hittade jag utförsäljning på Isadora lack i en butik. Kommer faktiskt inte ihåg när jag senast köpte något från det märket, men 20 kronor styck tyckte jag var lagom. Jag har faktiskt fått en 12 Days of Christmas adventskalender av min man med bara Indiemärken i. Ska bli riktigt kul, hoppas bara den hinner komma till jul. Annars har jag inga nya lack på väg hem just nu.

There is not much polish bought right now, I don' really feel like buying any at the moment and the money is definitely missing for it. Longing to finish school, start working and be able to treat me a little everyday luxury. However, there has become a few new ones. I bought some Essie polishes, but also got a press release so there were some doubles that I intend to sell, but one is a keeper. A polish that is an older one that I didn't have. The other day I found a sale on Isadora polishes in a store. Can't really remember when I last bought something from that brand, but 20 SEK each was a bargain. I actually got a 12 Days of Christmas advent calendar from my husband with only Indie polishes in. Should be really fun, just hope it arrives in time for Christmas. Otherwise I have no new polishes on the way home right now.Essie Teacup Half Full

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!