lördag 12 augusti 2017

Reader's Choice - Gina Tricot Turquoise Dust

Det är sällan jag verkligen känner att ett lack är en riktigt miss, men det här är verkligen det. Mitt hopp står till att min flaska bleknat eller nått. Lacket ni valde förra veckan är Gina Tricot Turquoise Dust ett ljusturkost lack med turkosa glitter.

Vi kan börja med att det hade varit en bra idé att kolla lite swatcher innan jag började måla med det här för helt ärligt tvivlar jag på att det kan täcka på egen hand. Efter fyra lager gav jag i alla fall upp. Det positiva var att torktiden var riktigt bra och formulan helt ok. På bilderna har jag topplack över.

Förmodligen är det här väldigt fint som ett layerlack, men så här är det faktiskt vedervärdigt fult enligt mig. Min tanke var att jag skulle swatchat för att fota, men i sista sekund ändrade jag mig och la det som full manikyr. Jag kan lova att det inte kommer sitta kvar på naglarna mer än nödvändigt. Nä, det här var verkligen inte snyggt.

Nästa gång det är läsarnas val är jag rätt säker på att det blir ett snyggare lack jag visar. Ni har tre vackra blå att välja på.

It's very rare that I feel that a polish is a real flop, but this really is. My hope is that my bottle faded or something. The polish you chose last week is  Gina Tricot Turquoise Dust a light-turquoise polish with turquoise glitter.

I think it would have been a good idea to have started with reading some reviews before starting painting with this for quite honestly, I doubt it can cover on its own. I gave up after four layers. The positive was that the drying time was really good and the formula quite ok. In the pictures I have topcoat over.

I can imagine that this is very nice as a layering polish but this way this is actually terribly ugly in my opinion. My first intention was to swatch this for the photos, but in the last minute I changed my mind and did a full manicure. I can promise that it will not be left on the nails for more than necessary. This was so not nice.

Next time, it's time for readers' choice, I'm sure it's going to be a much nicer polish that will be shown. You have three beautiful blue shades to choose from.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!