fredag 4 augusti 2017

Bow Nail Polish - Treehouse

Så skönt med fredag! Helgen får nog ägnas åt att rama in foton som jag ska ha till en liten utställning nästa helg.

Idag är det ju också holofredag hos Sminkan och jag har plockat fram ett lack som jag fick i min adventskalender nämligen Bow Nail Polish Treehouse. Ett gulgrönt holo som inte har så väldigt tydliga regnbågar i sig. Det här var lite skirt så jag har tre lager på bilderna. Det var absolut inget fel på formulan, men jag är inte så förtjust i korkarna till de här lacken. Den rektangulära formen gör att det inte är helt smidigt att hålla i. På bilderna har jag topplack över.

Färgen är härlig, men jag hade nog gärna sett att den varit lite mer skarpt grön, men den är absolut fin som den är nu med.

So nice with friday! I think this weekend will be devoted to framing photos that I will participate with in a small exhibition next weekend.

Today, it's also holofriday at Sminkans and I've picked up a polish I received in my advent calendar, named Bow Nail Polish Treehouse. A yellow-green holo that doesn't have very clear rainbows in it. This was a little sheer so I have three layers on in the pictures. There was absolutely nothing wrong with the formula, but I'm not so fond of the cork on these polishes. The rectangular shape makes it uneasy to hold. In the pictures I have topcoat over.

The color is lovely, but I would have liked it to have been a bit more green, but it is absolutely fine as it is now.
7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!