lördag 5 augusti 2017

Reader's Choice - China Glaze Ahoy!

Dagen har ägnats åt att rama in massa foton till nästa veckas fotoutställning. Tog lite mer tid än vad jag trodde det skulle, men var riktigt roligt.

Denna gången är läsarnas val ett lack som jag ägt tidigare, men sålde. Jag läste mitt förra inlägg om lacket innan jag började skriva det här och då någon gång under 2012 kände jag mig inte riktigt hemma i den här färgen. Lacket det handlar om är China Glaze Ahoy! ett knalligt rosa med glasflecks i.

Om vi börjar med hur det är att jobba med så tycker jag att det är riktigt bra. China Glaze har ganska smala penslar, men dom är liksom lagom hårda att måla med så jag gillar dom. Två lager räcker för täckning och torktiden var riktigt bra. På bilderna har jag topplack över också.

Hur är det nu då sådär 5 år efter jag testade förra gången? För det första är det väldigt få färger som jag inte längre känner mig hemma i och det innefattar absolut den här typen av rosa. Jag gillar det här riktigt mycket och tycker absolut att det är en glad och fin sommarfärg. Eller en härlig färg att lysa upp hösten med eller värma sig lite med på vintern. Kort sagt jag har ändrat mig :)

Gröna lack får ni att rösta på till nästa läsarnas val.

This day has been devoted to framing lots of photos to next week's photo exhibition. Took some more time than I thought it would, but was really fun.

This time, readers' choice is a polish that I owned before, but sold. I read my last post on this polish before I started writing this and back then sometime in 2012 I didn't really feel at home in this color. The polish is China Glaze Ahoy! A bright pink with glasflecks in.

If we start with how it is to work with I think it's really good. China Glaze has quite narrow brushes, but they are not too soft so they are still really nice to paint with, so I like them. Two layers are enough for coverage and the drying time was really good. In the pictures I have topcoat over as well.

Well have I changed my mind since the last time 5 years ago? Firstly, there are very few colors that I don't feel at home in anymore and it definitely includes this kind of pink. I really like this and absolutely think it's a happy and nice summer color. Or a lovely color to light up the fall with or warm you up in the winter. In short, I certinaly have changed my mind :)

Vote for you favorite green polish for the next readers' choice.

2 kommentarer :

  1. En sådan härlig gammal goding! Jag blev så inspirerad att jag ska plocka fram min flaska idag :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas flaskan fick komma fram från gömmorna :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!