fredag 25 augusti 2017

Glitter Gal - Red 3D

Hos Sminkan hålls det som vanligt holofredag och Emma som är en av de två som skriver på den bloggen har listat sina fyra favoritmärken när det kommer till holos. Jag tänkte först göra något sådant också, men kom sen på en annan variant som kan vara lite kul.

Jag har en hel del otestade holo att visa, men något fick mig att titta bakåt. Långt bakåt och kolla om dom där första holosarna jag visade hade fått någon ny uppmärksamhet. Vissa hade det, men så hittade jag den här lilla rariteten som inte fått någon kärlek av mig sen den 24 Augusti 2012. Inte klokt!

Det här är ett lack som många inklusive mig hade på sin lemmings lista för fem år sedan när det begav sig. Lacket kommer från Glitter Gal, som tyvärr inte finns som märke längre (rätta mig om jag har fel) och heter kort och gott Red. Ett fantastiskt fint rött linjärt holo. Jag läste mitt gamla inlägg och där hade jag tre lager, men det kändes onödigt tyckte jag nu så två och topplack är vad som bjuds på.

Det här är ju fantastiskt fint och jag tycker absolut att det förtjänar så mycket mer kärlek än vad jag gett det. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag har en svaghet för röda holos och jag tror att det här var mitt allra första och det kommer att få bo kvar hos mig länge kan jag lova. Men skulle någon se det här på en bloggsale eller liknande så passa på att köp, för det är väl värt att äga.

It's Friday and that means that we celebrate Holofredag together with Sminkan ​​and Emma, ​​who is one of the two who writes on that blog, has listed her four favorite brands when it comes to holos. I thought I'd do something similar, but then came up with another idea that might be a little fun.

I have a lot of untested holos to show, but something made me look back. Far back and check out if those first holos I showed had received some new attention after their first appereance. Some had, but then I found this little rarity that hadn't gotten any love from me since August 24, 2012. Not nice of me!

This is a polish that many including me had on their lemmings list five years ago. The polish comes from Glitter Gal, which unfortunately is a brand that doesn't exist anymore (correct me if I'm wrong) and is simply called Red. A fantastic red linear holo. I read my old post and that time I had three layers, but it felt unnecessary, so I thought two was enough and topcoat.

This is great, and I absolutely think it deserves so much more love than I've given it. You who have followed me for a while know that I have a weakness for red holos and I think this was my very first and it will stay with me for a long time I promise you. But if any of you would see this on a blogsale or something similar be sure to buy it because it's worth to have in your collection. 


7 kommentarer :

 1. Jättefint, verkligen ett lack som förtjänar att plockas fram mer än en gång!

  SvaraRadera
 2. Åh det va fint !Förstår om det va efter traktat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det fanns ju inte så många röda holon så det här var verkligen något man suktade efter.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Så himla fint! Jag har inte denna men jag har Not Another Red från Glitter Gal, tror att den är ganska lik denna. Glitter Gal var för övrigt en av bubblarna på min lista, precis som Jade. Vem vet, jag kanske gör en bubblarlista också:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förmodligen ganska lika. Synd att Glitter Gal försvann som märke.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!