onsdag 30 augusti 2017

Misa - Lime Love

Grön onsdag hos Karin och jag har grävt fram ett lack som inte visats sen april 2015 här hos mig, inte blivit buret heller sen dess. Jag målade med det här häromdagen när jag skulle iväg till stan för ett besök på mitt gamla jobb och till sjukgymnasten. Jag var helt svartklädd och ville ha något kul på naglarna.

I min gröna låda hittade jag Misa Lime Love. Misa är ett sånt där märke som jag egentligen tycker är rätt bra, men jag vet inte ens om dom gör några nya lack längre och jag tror inte dom går att få tag på i Sverige. Det här är i alla fall ljusgrönt, rätt skrikigt och med ett väldigt fint guldskimmer. Tyvärr var jag mindre imponerad av formulan. Första lagret blev riktigt strimmigt och troligen hade det blivit bättre med två tunna lager till, men jag körde på med ett rätt tjockt och det straffade sig när jag sen la på topplack. Mitt topplack har nämligen sett bättre dagar och var rätt tjockt vilket gjorde att de två lagren av lack separerade sig. Inte så snyggt. Det syns inte superväl på bilderna, men i verkligheten är det inge vackert.

Färgen är jättefin och även om det är ett väldigt diskret skimmer i det så gör det ändå lacket lite mer unikt så även om lackupplevelsen i sig inte var så kul så gillar jag ändå det här mycket.

It's Green Wednesday at Vacker & Underbar and I have dug out a polish that has not been shown since April 2015 on my blog. Not been worn either since then. The day I painted with this I was going to town for a visit to my old job and to the physiotherapist. I was completely dressed in black and wanted some fun on my nails.

In my green box I found Misa Lime Love. Misa is one of those brands that I really think is good, but I don't even know if they make any new collections anymore and I don't think they can be found here in Sweden. This is in any case a bright green with a very fine gold shimmer. Unfortunately, I was less impressed with the formula. The first layer became really streaky and it probably would have been a better idea to do two more thin coats, but I did one pretty thick instead and it punished me when I put on topcoat. My top coat has seen better days and was quite thick which made the two layers of paint separate. Not that pretty. It doesn't show that much in the pictures, but in reality it's not that beautiful.

The color is really nice and although it's a very discreet shimmer in it, it still makes the polish a little more unique, so although the experience of applying it wasn't that fun, I still like this a lot.


9 kommentarer :

 1. Fin färg! Har inte sett något nytt från dem på länge, men en del finns att få tag på hos Nagelgiganten har jag för mig.

  SvaraRadera
 2. Fint! Vi hade Misa i Nailmail har jag för mig =)

  SvaraRadera
 3. Ganska sött lack. Jag tror jag har ett enda Misalack. För typ 5-7 år sen släppte de en kollektion jag var sugen på men det blev inte av att jag köpte den och sen kom Misasuget av sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom kom väl inte ut med så värst mycket spännande, men jag har en del lack som jag tycker är riktigt bra.

   Radera
 4. Fin färg, tråkigt med formulan dock. Tror jag äger två, kommer inte ihåg hur formulan är på dem, har inte använt dem på flera år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har andra som är suverän formula på, men alla kan ju inte vara perfekta :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!