onsdag 15 mars 2017

CND Creative Play Aquaslide & Bling Toss

Pressprover

Igår blev en spännande dag på lasarettet för mig och gubben. Jag för att jag äntligen hade fått tid för att röntga mitt knä. Väntetiden där jag bor är ca 6 månader. Min stackars make trodde jag att jag skulle få ringa ambulans till. Inte för att han var akut supersjuk, men ryggen kapsejsade totalt och först kunde han inte komma ur sängen ens. Nu repade han till sig rätt fort som tur var, men jag blev lite orolig där ett tag.

Nåja, istället för att blogga så bakade jag hallongrottor när vi kom hem. Men idag blir det inlägg med det smurfblåa CND Creative Play Aquaslide som jag la en glittergradient med dess kompis Bling Toss på. Aquaplay har lite jellykänsla och jag var inte helt kompis med formulan. Jag fick det dock att täcka på två lager. Bling Toss är ett vid det här laget ganska standard glitter. Genomskinlig bas med prismatiskt glitter i olika storlekar. Snyggt som gradient, men vi har sett det förr.

Den här blå färgen gillar jag riktigt mycket, men det tror jag ni redan räknat ut eftersom jag skriver det varje gång jag visar en liknande färg. Glad och smurfblå, det passar mig. Glittret då? Jo, jag gillar hur det blev med gradienten, men det är inget jag är överexalterad över.

Press Samples

Yesterday was an exciting day at the hospital for me and my old man. I had finally got a time to X-ray my knee. The waiting period where I live is about 6 months. My poor husband though had it a bit worse. I thought I would have to call an ambulance in the morning. Not that he was acutely super sick, but his back capsized totally and at first he could not even get out of bed. Well it turned around pretty fast luckily, but I was a little worried there for a while.

Well, instead of blogging I decided to bake raspberry caves when we came home. But today you will get a post with the Smurf blue CND Creative Play Aquaslide that I put a glittergradient over with the help of it's mate Bling Toss. Aqua Play has little jelly feeling and I was not completely friendly with the formula. I did however cover in two layers. Bling Toss is by now a fairly standard glitter. Transparent base with prismatic glitter in various sizes. Neat as a gradient, but we've seen it before.

As you might already have guessed I like this blue color a lot. I think I write that every time I show a similar color. Happy and smurf blue, it suits me. The glitter then? Well, I like how it looks in this gradient, but it's nothing that gets me over excited. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!