onsdag 22 mars 2017

Cupcake Polish - Mr.Green In the Lounge

Idag är det grön Onsdag hos Karin och jag hänger på.

Lacket ni får se här hos mig är från Cupcake Polish och heter Mr.Green In the Lounge och som ni säkert förstår är namnet inspirerat av brädspelet Cluedo.

Det här är ett gräsgrönt holo som var jättebra att måla med. Jag tror man kan få det att täcka på ett lager, men jag fick nån liten kal fläck så jag har två + topplack på bilderna. Torktiden var mycket bra.

Egentligen skulle jag inte alls visat det här lacket idag, men efter att försökt att få ett av Depends Candy Craves lack att se någorlunda vettigt ut gav jag upp tog bort alltihopa och plockade fram ett säkert kort istället. Jag tycker att det här är en riktigt trivsam färg. Det är inte någon superholo, men det gör mig absolut ingenting.

Today it's green Wednesday at Karins and I have a contribution for it.

The polish you will see today is from Cupcake Polish and is called Mr.Green In the Lounge, and as you can imagine the name is inspired by the board game Cluedo.

This is a grass green holo that was great to paint with. I think you can get it to cover in one coat, but I got some bald spots on my first so I have two coats + topcoat in the images. The drying time was very good.

Actually, I wasn't supposed to show this polish at all today, but after trying to get one of Depends Candy Craves polishes to look reasonably sensible out, I gave up. Took it all of and pulled a safe card from my drawer instead. I think this is a really pleasant color. There is no superholo, but that doesn't bother me at all.


3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!