tisdag 21 mars 2017

OPI - No Tan Lines

Pressprov

Jag håller på att mixtra lite med ljussättningen till mina nagelbilder, i slutändan hoppas jag att det ska bli kanonbra, men bara så ni vet så kan nog bilderna skilja sig lite ett tag tills jag känner att jag hittat rätt med min nya för mig något för avancerade blixt. Dessutom kommer jag nog att skippa bilden där jag bara visat tre naglar.

Idag blir det ett riktigt härligt vårlack här på bloggen. OPI No Tan Lines är ett orange krämlack som mina ögon säger har lite brunt i sig. Vi är tillbaka på gammal god OPI kvalitet när det kommer till krämlack. Det här var som smör i solsken att måla med. Två lager och topplack har jag på bilderna.

Det är kanske inte den mest smickrande färgen till min hudton, men jag gillar den och man blir ju glad av sådana här färger.

Press sample

I'm about to tinker a bit with the lighting on my nail images, in the end, I hope that it will be Super, but just so you know you can probably expect some differences in the photos for a little while. Just until I feel I have found the right settings with my new for me a bit to advanced flash.

Today I have a great spring polish for you. OPI No Tan Lines is an orange creme polish that in my eyes have a little brown hue in it. We are back in the good old OPI quality when it comes to cream polish. This was like butter in sunshine to paint with. Two coats and top coat is what I have in the pictures.

It's perhaps not the most flattering color to my skin tone, but I like it and I think this kind of color makes you happy.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!