fredag 24 mars 2017

Depend O2 - 5036 Sweet Elves

Pressprov

När jag kollade igenom mina Depend lack som jag inte visat här på bloggen så hittade jag ett från Holo Fantasy kollektionen som kom förra året. Skäms lite över att det här har blivit liggande faktiskt. Men det är ju fredag och det ska ju firas på något sätt, så varför inte med ett härligt holo.

5036 Sweet Elves är ett korall/orange färgat holo. Inte så superstark holoeffekt, men den är fin. Lacket var kanonbra att måla med och täcker på två lager. Torktiden var bra och över alltihopa har jag som vanligt topplack.

Det här gillade jag. Trots att det är åt korall, jag brukar ju oftast inte göra det då, men jag tycker Sweet Elves är riktigt trevligt. Och har du tur så kanske du kan hitta de här lacken fortfarande i någon liten utförsäljningskorg, men jag tror det kan bli knepigt.

Press sample

When I went through my untested Depend polishes I realised that I still had one left from the Holo Fantasy collection that came last year. Shame on me for keeping this in it's box for so long. But it's Friday and that should always be celebrated and why not with a really nice holo.

5036 Sweet Elves is a coral / orange holo. Not so super strong holo, but very nice. The polish was very good to paint with and covers in two layers. The drying time was good and over it all I have a layer of topcoat.

I like this a lot. Although it's coral, As you know I usually doesn't get very fond of coral polishes, but I think Sweet Elves are really nice. And if you're lucky, maybe you can find these polishes still in some bargain basket, but I think it can be tricky.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!