tisdag 1 november 2016

October Haul

Jag har inte så mycket att visa upp, men jag kunde inte låta bli att köpa The Holo Hookup i Oktober för det var ju med Cluedo tema, jag älskar Cluedo! Och så lite lack som jag köpte inför United In Pink veckan. Om mina intentioner lyckas så kommer det inte bli något haul inlägg i November. Min tanke är att hålla på mitt köpstopp, då jag redan nu vet att jag kommer få en lackkalender i år igen. Alltså blir det desto mer i December :)

I don't have that much to show, but I couldn't resist buying the October Holo Hookup box with Cluedo theme. That is one of my favorite board games. And some polishes that I bought to our United In Pink week. If my intentions work there will be no haul post in November. I will try the hardest I can to keep my no buy. I already now that I will get enough polishes in December since I will have another polish advent calendar :)

Turtle Tootsie Polishes Courage & Together We Fight 

Starrily Miss Scarlett In The Ballroom, Cupcake Polish Mr.Green In The Lounge, Glisten & Glow Mrs.Peacock In The Billiard Room, Different Dimension Professor Plum In The Conservatory

4 kommentarer :

  1. Holo Hookup-lacken ser ju superfina ut, särskilt det från Starrily och det från Different Dimension.

    SvaraRadera
  2. Jag älskar hur kreativa indiemärkena är gällande att komma på teman för sina kollektioner! Cluedo var det ett tag sen jag spelade nu men det var himla kul!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!